Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Toto şi surorile lui

Toto şi surorile lui - disponibil gratuit pe HBO GO


octombrie 2015
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Până pe 25 octombrie 2015, documentarul Toto şi surorile lui este disponibil gratuit pe HBO GO. Vă invităm să îl vedeţi / revedeţi aici.
 
O poveste universală despre legături de familie şi noi începuturi, documentarul surprinde un fragment dintr-un tablou complex. Toto şi surorile lui este un documentar observaţional de lungmetraj, filmat vreme de 14 luni în cartierul Ferentari din Bucureşti şi spune povestea a trei fraţi (Totonel, Ana şi Andreea) nevoiţi să se împace cu lipsa mamei şi să se maturizeze înainte de vreme. Filmul prezintă copilăria atipică a celor trei şi încercările lor de a înlătura obstacolele din drumul către o viaţă mai bună.
 
Toto şi surorile lui, regizat de Alexander Nanau, este unul dintre cele 15 documentare înaintate de comisia de profesionişti EFA Documentary Selection Committee către cei 3000 de membri ai Academiei Europene de Film spre a fi votate pe lista scurtă a secţiunii Documentar a European Film Awards. În fiecare an, premiile Academiei Europene de Film onorează cele mai importante realizări ale cinematografiei europene. Premiile Academiei Europene de Film se vor acorda în Berlin, pe 12 decembrie 2015, şi ceremonia va fi difuzată la HBO.
 
Vizionare plăcută!






 Toate articolele despre Toto şi surorile lui


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

Sageata Alte linkuri: imdb.com
 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Lecţii de curaj şi maturitate la proiecţiile pentru liceeni la One World Romania, 2015, Ion Gnatiuc
 Omulan / Toto şi surorile lui - proiecţie şi dezbatere în cadrul proiectului Film Menu - Să Film!, episodul 28, Comunicat de presă
 Musca de pe perete - Toto şi surorile lui, Andrei Gorzo


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE




CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer