ianuarie 2015
Revista Film Menu
UNATC Bucureşti şi Film Menu prezintă vineri, 16 ianuarie 2015, în sala de cinema din UNATC, proiecţia a două filme româneşti recente. La ora 18 va avea loc premiera scurtmetrajului Omulan!, realizat de Matei Branea. Filmul va fi proiectat cu sprijinul N-Graphix. Apoi, de la ora 19.30 va urma proiecţia documentarului Toto şi surorile lui, realizat de Alexander Nanau. Filmul va fi proiectat cu sprijinul HBO România.

Evenimentul face parte din proiectul "Să Film!", care îşi propune să ofere contextul necesar unui dialog între public şi realizatorii celor mai recente filme româneşti. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC - o sală cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri. La finalul fiecărei proiecţii, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înţelegere a modului în care funcţionează fiecare departament al unei echipe de producţie cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori şi public.

Programul "Să Film!" de vineri, 16 ianuarie 2015 (UNATC - sala de cinema):
ora 18: Proiecţie Omulan (România, 2015, regie: Matei Branea)
ora 18.15: Discuţie cu membrii echipei filmului.
ora 19.30: Proiecţie Toto şi surorile lui (România, 2014, regie: Alexander Nanau)
ora 21: Discuţie cu membrii echipei filmului.

Intrarea la eveniment este gratuită.Partneri: HBO România, N-Graphix
Parteneri media: Dilema Veche, Liternet.ro, Sub25, Filmreporter.ro, Gratuitor.ro, Librăriile Humanitas, Librăria Anthony Frost şi Librăriile Cărtureşti.

Link spre event: https://www.facebook.com.
Descarcă revista FILM MENU aici.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus