ianuarie 2016
Articole diverse
MUBI este o platformă online de Video on Demand care se axează pe filme cult, clasice, independente, o cinematecă personală care îţi propune 30 de filme în fiecare lună, câte un film nou în fiecare zi.






Ne propunem să transmitem pofta de filme bune la pachet cu o cronică de calitate, care să pună filmul în context şi să trezească curiozităţi printre cititori.

Prin urmare, anunţăm o colaborare între MUBI şi LiterNet, în care o cronică a unui film de pe MUBI publicată te trimite direct la film, atât în postura de cititor, cât şi de critic.

Mai mult, dacă îţi anunţi intenţia de a scrie despre oricare dintre filmele care rulează pe MUBI într-o perioadă dată, vei primi un cod de acces valabil timp de 7 zile pentru a avea timp să-l vezi. Dacă cronica ta va fi publicată de LiterNet, imediat după publicare, perioada de valabilitate a codului tău de acces se va extinde la 30 de zile.

Lista filmelor propuse de MUBI se poate consulta în fiecare zi aici.

Pentru cei interesaţi, aşteptăm un mail la [email protected].

Alte informaţii: Abonamentul lunar la MUBI costă 4,99 Euro (adică 23 lei). O lună de abonament îţi dă acces la 30 de filme selectate de o echipă internaţională de experţi în cinema, selecţia fiind apoi adaptată gusturilor cinefililor din fiecare ţară. O parte dintre filme selectate nu sînt disponibile în România decît pe MUBI, iar cîteodată pe MUBI vor fi prezente şi filme româneşti, mai noi sau mai vechi. Momentan majoritatea filmelor au subtitrare doar în engleză, dar subtitrarea în limba română este în lucru.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus