februarie 2016
Festivalul de Film Documentar One World România, 2016
Timpul rămas pentru căutarea mărţişorului perfect e din ce în ce mai scurt. One World Romania are soluţia ideală - un mărţişor cultural! 60 de filme documentare din 39 de ţări, de pe 5 continente te aşteaptă în perioada 21-27 martie 2016 la singurul festival de documentar şi drepturile omului din România. Cumpără acum abonamente nominale pentru cea de-a noua ediţie de festival de pe site-ul www.eventbook.ro. Până pe data de 1 martie 2016 abonamentul are preţul special de numai 70 lei. Mai mult, abonamentul include şi catalogul festivalului şi sacoşa cu bunătăţi One World Romania 9.

Începând cu data de 2 martie 2016, oferta specială se încheie, iar preţul unui abonament va fi de 100 lei. Dacă vrei să vii cu prietenii la film cea mai bună soluţie este abonamentul cu 5 intrări, care va fi pus în vânzare pe data de 1 martie 2016 şi va costă 35 lei.

Te aşteptăm pe www.oneworld.ro, site-ul noii ediţii One World Romania cu toate informaţiile de care ai nevoie ca să îţi faci programul pentru o săptămână de tratament intensiv cu "awareness pills". Site-ul Eventbook vă aşteaptă cu abonamentele "early-bird" şi în curând, cu toate variantele de bilete şi abonamente.

Pentru mai multe informaţii despre festival, ne puteţi scrie pe adresa [email protected]. Vă aşteptăm şi pe facebook şi youtube cu mai multe ştiri despre ce veţi vedea la One World Romania 2016!
Organizatori: Asociaţia One World Romania, Centrul Ceh Bucureşti
Partener principal: Programul Statul de Drept Europa de Sud Est al Konrad-Adenauer-Stiftung
Cu sprijinul: Centrul Naţional al Cinematografiei, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, Reprezentanţa Comisiei Europene în România, Uniunea Cineaştilor din România, RoAid - Programul României de Cooperare pentru Dezvoltare, Ministerul Afacerilor Externe al României, Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc, Centrul de Resurse Juridice, EEA Grants, Bankwatch România
Sponsori: CEZ România, Staropramen, Fundaţia Sensiblu, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti, Centrul Medical Medsana, Škoda, Amset Prodexim