Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Articole diverse

S-au acordat Premiile Emmy 2005


România Liberă, septembrie 2005
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Cele mai importante premii de televiziune, Premiile Emmy, care s-au decernat duminică seară la Los Angeles, au avut ca principal favorit serialul Desperate Housewives care a totalizat 15 nominalizări. În final, nevestele au ieşit cam şifonate. Felicity Huffman a obţinut Premiul de interpretare feminină dintr-un serial de comedie, în timp ce alte două colege de-ale sale fuseseră nominalizate la aceeaşi categorie.

Regizorul serialului, Charles McDougall, a primit Premiul pentru cel mai bun regizor al unui serial de comedie. Cel mai bun serial de comedie a fost decretat însă Everybody Loves Raymond care a mai primit premiile pentru cel mai bun actor şi, respectiv, actriţă în rol secundar dintr-un serial de comedie. La cealaltă jumătate a întregului, serialele de dramă, a învins un alt film cunoscut telespectatorilor români. E vorba de Lost, care a primit Premiul pentru cel mai bun serial dramă şi Premiul de regie (J.J. Abrams).

Cea mai bună actriţă dintr-un serial dramă a fost decretată Patricia Arquette (pentru Medium), iar cel mai bun actor dramă James Spader (Boston Legal). Tony Shalhoub a luat Premiul pentru cel mai bun actor dintr-un serial de comedie. Toate articolele despre Articole diverse


0 comentarii

Spacer Spacer