Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Festivalul de film de animaţie animest, 2019

Anim'est dă start înscrierilor pentru ediţia din 2019


ianuarie 2019
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Festivalul Internaţional de Film de Animaţie anim'est provoacă artiştii de pretutindeni să îşi înscrie cele mai recente filme în cursa pentru Trofeul Animest. Ediţia cu numărul 14 a unuia dintre cele mai importante evenimente de gen din Europa va anima Bucureştiul între 4 şi 13 octombrie 2019 şi va trimite filmul câştigător în preselecţia pentru OSCAR®.

Pentru cel de-al doilea an consecutiv, câştigătorul Trofeului Animest va intra automat pe lista nominalizărilor din care membrii Academiei votează cele cinci scurtmetraje de animaţie finaliste. Animest este primul festival autohton care primeşte această distincţie din partea Academiei Americane de Film şi este, de asemenea, Ambasadorul în România al Premiilor Europene de Animaţie - Emile Awards.

Perioada de înscriere este deschisă până pe 20 iunie 2019, iar pentru ediţia 2019 festivalul aşteaptă filme de animaţie produse după 1 ianuarie 2018, pentru următoarele şase categorii:
Lungmetraj
Scurtmetraj internaţional
Film studenţesc
Videoclip
Scurtmetraj românesc
Minimest (scurtmetraje pentru copii)

Trofee, distincţii şi premii în bani şi/sau softuri de animaţie vor fi oferite câştigătorilor din fiecare categorie. Nu există taxă de înscriere.

Filmele se înscriu online, pe site-ul www.animest.ro, iar regulamentul festivalului poate fi consultat aici.

Descarcă programul animest 2019 aici.. Toate articolele despre Festivalul de film de animaţie animest, 2019


0 comentarii

Spacer Spacer