august 2019
Festivalul de film de animaţie animest, 2019
A treisprezecea ediţie a Animation Worksheep, singurul atelier intensiv de animaţie din România, aşteaptă o nouă generaţie de cursanţi între 6 - 28 septembrie 2019, la Centrul Internaţional de Cercetare şi Educaţie în Tehnologii Inovativ Creative - CINETic, în Bucureşti.

În cadrul ediţiei din toamna 2019 vom lucra la un roman grafic animat şi interactiv. Îmbinând naraţiunea secvenţială, animaţia şi interactivitatea, vom obţine un produs original şi inedit în spaţiul audio-vizual românesc.

Participanţii vor aprofunda diverse tehnici de animaţie, precum 2D desenat/digital, 3D, stop-motion sau cut-out, folosind cele mai noi tehnologii, precum şi elemente de storytelling şi editare, asemenea modului de lucru în studiourile consacrate de animaţie.

Produsul final este gândit ca o experienţă audio-vizuală complexă. Animaţia şi vizualurile vor fi susţinute de un sound design şi o coloană sonoră originală, toate într-o interfaţă grafică interactivă.

Se pot înscrie la atelier tinerii din România şi Republica Moldova, cu vârsta de peste 18 ani, fiind vizaţi în primul rând animatorii la început de drum, studenţi sau proaspăt absolvenţi. Aceştia trebuie să trimită, până pe 20 august 2019, un e-mail la [email protected] care va conţine CV-ul, portofoliul şi o scrisoare de intenţie.

Participarea este gratuită.

Producţii ale Animation Worksheep:

Maria Balabaş & Alexander Arpeggio - Acasă:


Serialul web - 10707 Prunariu:


Viţa de Vie - Sorcova:


Robin and the Backstabbers - Cand te-am cunoscut, Cristina:


Coma - Montagne Russe:


Subcarpaţi - Dintr-o Lume În Altă Lume:


Orkid - Stargaze:


Experiment:


Spot comercial - Testul Veneris:


Spot comercial - Testul Barza:


Animation Worksheep este un proiect organizat de Asociaţia Culturală ESTENEST, condusă de Vlad Ilicevici, Directorul Administrativ al Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim'est timp de 11 ani.

Proiect co-finanţat de CNC.
Parteneri: CINETic şi UNATC


Descarcă programul animest 2019 aici..

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus