Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Articole diverse

Discutabil, o invitaţie în propria izolare cauzată de Coronovirus


martie 2020
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Starea actuală prin care trece România stârneşte multe discuţii şi face subiectul multor controverse şi complicaţii pe care oamenii le resimt diferit. În mod spontan o viaţă digitalizată, online, creşte în rândul românilor care caută să-şi facă auzită povestea. Pentru a da viaţă acestor poveşti mai mulţi actori de teatru se întâlnesc în acest online pentru a pune ţara la cale, deşi sunt izolaţi în case din cauza Coronavirusului.

Actorii Vlad Zamfirescu, Şerban Pavlu, Marius Manole, Carmen Tănase, Nadiana Sălăgean, izolaţi la domiciliu, se iniţiază într-un dialog dens în semnificaţii, fiecare din propria casă, despre criza creată de Coronavirus. Astăzi, 27 martie 2020, la ora 22:00 se poate urmări primul episod al serialului pe canalul de Youtube https://youtu.be/QIvVn4VxiPg (link activ începând din 27 martie 2020, ora 22:00) şi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/discutabil2020.


Subiectele variază de la închiderea teatrelor, apusul culturii, până la teoria conspiraţiei, atingând teme curente precum digitalizarea, munca de acasă, viitorul omenirii, rata divorţurilor sau rata natalităţii, precum şi dating-ul online care poate înflori simţitor în această perioadă.

Discutabil este o invitaţie în intimitatea unor tipologii ce compun societatea românească actuală care îşi exhibă în mediul online umorul, frica şi teoriile conspirative care pot sta la baza stării actuale a planetei. Cine este până la urmă de vină, omul...?

Omul este o fiinţă socială şi actorii sunt cei mai aplecaţi către această nevoie fundamentală a oamenilor de a exprima ce simt şi ce gândesc. Din această nevoie s-a născut proiectul Discutabil, regizat de Vlad Zamfirescu în baza textului dramaturgului Alex Popa. O ţesătură de intrigi ce curg din frica de moarte, teama de necunoscut şi incapacitatea de a fi o fiinţă socială pun stăpânire pe personaje. Umorul nu poate lipsi din acest peisaj, românii fiind recunoscuţi pentru hazul de necaz, râsu'-plânsu' cu care privesc viaţa.

Discutabil este o producţie Movie Production Entertainment & ATIC Pictures. Producătorul este Cristina Dobriţoiu.

Teaser: 

https://www.facebook.com/discutabil2020 Toate articolele despre Articole diverse


0 comentarii

Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Independenţa Film vine la tine acasă cu Parasite şi alte filme premiate cu Palme d'Or , Comunicat de presă
 HAPPYCINEMA oferă noi documentare şi un portofoliu variat de producţii online, Comunicat de presă
 S-au deschis înscrierile pentru ediţia 2020 a rezidenţei de scenaristică Pustnik, Comunicat de presă
 Accesibilizarea inefabilului... împieliţat, Marian Rădulescu
 S-a stins Dumitru Carabăţ, Comunicat de presă
 Toate articolele despre Articole diverse


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer