decembrie 2020
Festivalul de filme făcute de adolescenţi SUPER, 2021
Contextul actual ne îngreunează tuturor demersurile şi proiectele, în special cele artistice, educaţionale şi culturale. Însă noi, echipa "Super", refuzăm să ne lăsăm intimidaţi şi continuăm să promovăm în continuare obiectivele noastre - să încurajăm tinerii să se facă auziţi, să se exprime creativ şi să îşi urmeze pasiunea - mai ales că festivalul nostru a câştigat la Gala Societăţii Civile 2020 Premiul I al secţiunii "Proiecte pentru Tineret" şi Premiul II la secţiunea "Artă şi Cultură". Lucrăm de zor la ediţia a 9-a a festivalului şi am pregătit deja o serie de evenimente care au rolul de a promova şi ajuta "Super" să crească în continuare.

Campanie Crowdfunding

Pentru a putea desfăşura festivalul şi atelierele "Super9" în 2021, în lipsa fondurilor instituţionale, vom lansa o campanie de crowdfunding pe platforma Galantom pe data de 20 decembrie 2020. Avem nevoie de tine ca festivalul să poată continua într-un an dificil pentru proiectele culturale din toată ţara. Oamenii de toate vârstele vor putea contribui la a ţine în viaţă acest spaţiu sigur, divers şi creativ, înrădăcinat în artă şi educaţie, pentru toţi adolescenţii din România. Orice sumă este binevenită şi poate face o mare diferenţă pentru participanţii "Super"!

Campanie de crowdfunding: superfestival.galantom.ro

Panel "O lume Super9"

Vom lansa campania de crowdfunding în cadrul unui panel live pe Facebook. Pe data de 20 decembrie 2020, de la ora 20, le vom avea invitate la acest panel moderat de Luca Istodor (directorul festivalului), pe Ada Solomon (producător de film), Georgiana Sârbu (profesoară la Colegiul Naţional Tudor Vianu), Sia Piperea (elevă şi selecţioner de filme la ediţia anterioară a festivalului), Oana Balaci (studentă, fost Super Ambasador în 2019 şi 2020 la Sibiu).

Vom discuta despre problema educaţiei şi culturii în perioada pandemiei, cum au fost adolescenţii afectaţi de aceasta şi de ce au nevoie de un spaţiu artistic precum "Super" pentru a continua să viseze, să îşi asume rolul de creatori şi să se dezvolte personal.

Link eveniment: facebook.

Pentru ca "Super" să continue să ofere adolescenţilor un spaţiu liber, constructiv şi progresiv unde să se poată exprima artistic şi evolua, avem nevoie de tine! Împreună, putem construi o comunitate puternică şi unită pentru artiştii tineri din România, contribuind la a forma următoarea generaţie de creatori şi de public!

Pagina de Facebook: facebook.com/superadolescentii
Site-ul Super: www.superfestival.ro
Urmăreşte-ne şi pe instagram: @superfilmfestival
Susţine Super pe Patreon! www.patreon.com/superfestival

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus