aprilie 2023
Cosmic Latte
UNATC, București
Cosmic Latte (un spectacol de teatru-dans)
Concept: Ștefan Lupu
Asistent: Lăcrămioara Soare
Coregrafie: devised
Scenografie: Clara Ștefana
Asistent scenografie: Ilinca Gavriliță
Sound design: David Luncă
Animație: Eugen Munteanu și Irina Sava
Light design: Voicu Cristian
Imagine: Arina Litvinova și Andreea Stanciu
Montaj: Arina Litvinova
Sunet: Dan Popescu
Operator: Ruxandra Ilie
Distribuție: Eduard Chimac, Mihnea Cârjan, Iulia Lupașcu, Ramona Niculae, Catinca Hanțiu, Bianca Marinescu, Vlad Furtună, Tony Macpela, Paula Pîrvu, Vlad Crudu, Ciprian Chiujdea, Antonia Scutaru
Mulțumiri speciale: drd. Cristina Danu, Matei Bumbuț, Victor Ion, Alexandru Neș, CrewArt Multimedia Shows, compoziție muzicală Iubito, stai așa: Răzvan Bratu, Andrei Midișan, Andrei Șchiopu, Hristu Trică.

"Plin de energie, spectacolul te trece prin râs și plâns, de la stări de agonie la extaz. Vorbește despre fragilitatea lumii înconjurătoare și interioare printr-un spectru adaptat nevoilor fiecăruia dintre noi, pornind de la idei și concepte personale aduse în scenă prin limbaj coregrafic." (din prezentarea spectacolului)

"Spectacolul e o atragere a spectatorului în mirajul lumii de pe scenă, este vorba pur și simplu de captivare. O atracție irezistibilă, dar și o "captivitate" pe deplin consimțită. Și înțelegem din prima clipă că semnele trupului dansatorilor pot transmite ceea ce este dincolo de vorbe: sensul stărilor noastre. Paradoxal, deși (aproape) fără vorbe (în marea majoritate a timpului), spectacolul comunică cu o intensitate greu de bănuit de cei care doar citesc aceste rânduri sau altele care s-au scris sau se vor mai scrie." (din cronica semnată pentru LiterNet de Octavian Neculai - de citit aici)

Fotografii de Dinu Lazăr (realizate la repetiția și spectacolul din 28 martie 2023)

( Click pe o fotografie pt slideshow.)Mihnea Cârjan (foto: Dinu Lazăr)Vlad Crudu (foto: Dinu Lazăr)

Ciprian Chiujdea (foto: Dinu Lazăr)

Antonia Scutaru (foto: Dinu Lazăr)Bianca Marinescu (Foto: Dinu Lazăr) - în planul doi: Ramona Niculae

Iulia Lupașcu (foto: Dinu Lazăr)Catinca Hanțiu (foto: Dinu Lazăr)

Vlad Furtună (foto: Dinu Lazăr)

Eduard Chimac (foto: Dinu Lazăr)

Tony Macpela (foto: Dinu Lazăr)Paula Pîrvu (foto: Dinu Lazăr)


Regia: Ștefan Lupu Cu: Mihnea Cârjan, Eduard Chimac, Ciprian Chiujdea, Vlad Crudu, Tony Macpela, Vlad Furtună, Catinca Hanțiu, Iulia Lupașcu, Bianca Marinescu, Ramona Niculae, Paula Pîrvu, Antonia Scutaru

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus