iulie 2023

Program de filme în aer liber  la Herăstrău Open Air!

În luna iulie, bucureștenii se vor bucura de filme în aer liber la Teatrul de Vară din parcul Herăstrău. Cele mai noi producții de la Hollywood vor rula din 16 iulie de la ora 21:00 la Teatrul de Vară. Petrece o seară antrenantă cu o acțiune memorabilă, distrează-te cu o comedie românească sau vezi un horror sub clar de lună!

Ai de unde alege, iată ce premiere te așteaptă în luna iulie:

Misiune: Imposibilă - Răfuială mortală partea întâi

În această a șaptea parte din franciza Misiune: Imposibilă, Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa trebuie să localizeze o armă periculoasă înainte să ajungă în mâinile nepotrivite. Filmul va rula pe 16, 17, 20, 26, 31 iulie ora 21:00.

Haita de acțiune

Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Filmul va rula pe 18 iulie ora 21:00.

Insidious: Ușa roșie

În Insidious: Ușa roșie, distribuția originală a francizei horror se întoarce pentru ultimul capitol din saga terifiantă a familiei Lambert. Filmul va rula pe 19 iulie ora 21:00.

Barbie

Să trăiești în Barbie Land înseamnă să fii o ființă perfectă într-un mediu perfect. Asta dacă nu ai o criză existențială. Sau dacă nu cumva ești un Ken. Filmul va rula pe 21 și 24 iulie ora 21:00.

Oppenheimer

Scris și regizat de Christopher Nolan, Oppenheimer este povestea celui care trebuie să riște să distrugă lumea pentru a o salva - fizicianul Robert Oppenheimer și a rolului pe care acesta l-a avut în dezvoltarea bombei atomice. Filmul va rula pe 23 și 25 iulie ora 21:00.

Vezi programul complet și ia-ți biletul pe www.happycinema.ro/happy-cinema-herastrau 

Vara asta, când se lasă seara, toată lumea se adună la Herăstrău Open Air. Powered by HAPPYCINEMA®

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus