Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Cronici film  Sageata  Articole diverse

Ce filme am mai văzut


Eddie's site, februarie 2007
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Sageata Pursuit of Happyness **** - cu Will Smith într-un rol remarcabil (e nominalizat şi la Oscar!) de tată ruinat financiar care nu vrea în ruptul capului să ajungă homeless împreună cu simpaticul lui fiu de 5 ani aşa că luptă de nebun să facă rost de bani şi de o slujbă ca broker. Emoţionant, uşor clişeist, dar merită.

Sageata Flushed Away *** - o animaţie destul de reuşită, cu un şoarece de lux care "scapă" în canal şi realizează că viaţa comodă şi fără familie e la fel de interesantă ca un soldat de plumb care nu e în stare să împuşte duşmanul. Genial personajul Le Frog. A, evident şi răhăţeii cântăreţi!

Sageata Pan's Labirynth (El labirento del fauno) ** - de mexicanul Guillermo del Toro (Hellboy, Mimic). Are câteva nominalizări la Oscar 2007, inclusiv pentru cel mai bun film străin. O poveste fantastică desfăşurată pe fundalul războiului civil din Spania. Cam scârbos, ca să fiu sincer sau poate nu m-a prins pe mine story-ul uşor inegal.

Sageata The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning * - credeam că Hostel e filmul cu cele mai multe bucăţi de carne umană însă m-am înşelat: e o măcelăreală în TCM de te ia cu stare de vomă. L-am luat ca film de groază, dar nu te-ngrozeşte decât sângele. Un singur punct bun: Jordanna Brewster (Chrissie) n-arată rău deloc!

Sageata Idiocracy ** - o comedioară subţirică despre un tip mediocru care participă la un program militar de criogenie, e uitat în frigider fo' 500 de ani după care se trezeşte într-o lume în care toţi oamenii sunt atât de proşti încât el devine automat cel mai deştept reprezentant uman de pe planetă. So what?

Sageata Hotel Rwanda ***** - (nu-l văzusem, îl tot evitam, ca fraierul, de vreo doi ani). Inutil să mai descriu - genocidul din Rwanda, din 1994 (incredibil ce lucruri s-au petrecut acum doar 12 ani, faptele sunt reale). Don Cheadle face un rol perfect. Toate articolele despre Articole diverse


0 comentarii

Resurse

 Alte articole de Eduard Ţone


Alte articole

 Filme clasice ale cinematografiei argentiniene la Institutul Cervantes din Bucureşti, Comunicat de presă
 Despre Caragiale, Pintilie şi şcoala românească de teatru şi film - Ziua UNATC, 2019, Comunicat de presă
 Final de sezon la Centrul Ceh - două filme cehe la început de săptămână, Comunicat de presă
 Victimă a resemnării sau combatant al sistemului la Centrul Ceh, Comunicat de presă
 Pisici magice şi personaje de bandă desenată în filmul ceh experimental, Teodora Săvoiu
 Toate articolele despre Articole diverse


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer