Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Cronici film  Sageata  Pearl Harbor

Mai mult defecte decât efecte - Pearl Harbor


TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Versiunea de 3 ore şi 4 minute a atacului omonim, care probabil că a durat mai puţin... În faţa oricărui film semnat M. Bay ar trebui să stea scris: "Lăsaţi orice speranţă, voi care intraţi"!

Ca megaproducţie, Pearl Harbor nu sare departe de trunchiul veşnicului "baobabel" care este blockbuster-ul marca Jerry Bruckheimer (mai mult, mai lung, mai asurzitor!), ca regie, pare lucrat la mare viteză pentru depăşirea planului de stahanovistul hollywoodian Michael Bay (love story-explozii-acţiune-explozii), iar ca "poveste adevărată" a fost recent eclipsat(ă) de atacul asupra WTC şi Pentagonului...

Cît despre interpretări (Affleck, Beckinsale, Hartnett), ele pălesc în comparaţie cu efectele speciale, care la rîndul lor pălesc în comparaţie cu defectele seriale: ne-am obişnuit deja să vedem un film Bruckheimer/Bay mai mult pentru a-i număra găurile din scenariu decît exploziile de pe ecran. Pentru că, oricît de greu vă vine să credeţi, sînt chiar mai multe! (+)


Pearl Harbor

Regia: Michael Bay
Cu: Ben Affleck, Kate Beckinsale, Josh Hartnett, Alec Baldwin, Jon Voight, Cuba Gooding jr. Toate articolele despre Pearl Harbor
Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Alex. Leo Şerban


Alte articole

 Un paralelism zguduitor - Pearl Harbor, Călin Stănculescu
 Istoria computerizată - Pearl Harbor, Laurenţiu Brătan


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer