iunie 2007
Signs
Filmul Signs a înregistrat încasări de peste 225 milioane de dolari în Statele Unite. În multe ale ţări ale lumii lansarea acestuia a atras cel mai mare număr de spectatori înregistrat vreodată în primele trei zile.

Tot ceea ce îşi închipuia fermierul Graham Hess (Mel Gibson) că ştie despre lume, se schimbă dintr-o dată, când descoperă un mesaj ciudat - nişte cercuri stranii, nişte linii întortocheate desenate de o mână nevăzută în lanurile cu porumb. Pe măsură ce încearcă să dezlege misterul, ceea ce află va sfârşi prin a-i schimba iremediabil viaţa. Şi nu numai viaţa sa, ci a fratelui său (Joaquin Pheonix) şi a copiilor (Rory Culkin, Abigail Breslin).

M. Night Shyamalan a regizat şi a scris scenariul acestui film unic în ce priveşte subiectul abordat. Ceea ce realizează el este o aventură cu efectul unui vis ameţitor, o poveste misterioasă despre fenomenul "cercurilor" din lanurile de recolte, fenomen bizar, dar real, cu rădăcini în fantastic.

Signs

Regia şi scenariul: M.Night Shyamalan
Producători: M. Night Shyamalan, Frank Marshall, Sam Mercer
Producător executiv: Kathleen Kennedy
Imaginea: Tak Fujimoto, A.S.C.
Scenografia: Larry Fulton
Montajul: Barbara Tulliver, A.C.E.
Costumele: Ann Roth
Muzica: James Newton Howard
Cu: Mel Gibson, Joaquin Phoenix, Rory Culkin, Cherry Jones, M. Night Shyamalan
Regia: M. Night Shyamalan Cu: Mel Gibson, Joaquin Phoenix, Rory Culkin, Cherry Jones, M. Night Shyamalan

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus