noiembrie 2007
Amalia respiră adânc
Nu vreau să vă spun multe acum, vreau doar să vă îndemn: Lăsaţi tot ce aveţi de făcut, lăsaţi la o parte toate părerile pe care vi le-au format orele (torturante poate) de teatru văzute anterior, lăsaţi la o parte comoditatea de duminică seara şi teama că veţi adormi la birou luni dimineaţă şi mergeţi la teatru să vedeţi o piesă emoţionantă, perfect scrisă, perfect interpretată, perfect regizată, perfectă din punct de vedere scenografic.

Vă ziceam acum cîteva zile de o echipă care a montat o piesă minunată, pe textul lui Edward Albee, Cui i-e frică de Virginia Woolf?. Vă spuneam să notaţi, printre altele, două nume: Mariana Cămărăşan, regizoarea şi Alexandra Penciuc, scenografa acelui spectacol. Adăugaţi încă un nume, Cristina Casian, cea mai tînără actriţă a Festivalului Naţional de Teatru 2007, şi veţi obţine trioul care a adus în scenă un nou spectacol minunat. Un spectacol în care textul Alinei Nelega, publicat de Editura LiterNet şi jucat pînă acum de Monica Ristea-Horga şi Dorina Lazăr, e spus cu naturaleţe, cu nuanţe, cu sens.


Nu uitaţi: Aplaudaţi doar dacă - şi cît - vă place! O campanie iniţiată de LiterNet.

Citiţi Amalia respiră adânc, o carte semnată Alina Nelega şi publicată de Editura LiterNet.
De: Alina Nelega Regia: Mariana Cămărăşan Cu: Cristina Casian

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus