iunie 2008
Vizitatorii Expoziţiei Filatelice Mondiale EFIRO 2008 au posibilitatea de a expedia, oriunde în lume, cărţi poştale personalizate.

Pe lângă vizionarea colecţiilor filatelice de mare valoare, expuse în cadrul EFIRO 2008, la Romexpo, în perioada 20-27 iunie 2008, vizitatorii au ocazia de a expedia, oriunde în lume, cărţi poştale personalizate, în baza unui proiect dezvoltat de Poşta Română în colaborare cu Swiss Post International.

Vizitatorul are posibilitatea de a alege dintre peisajele disponibile - patru din Elveţia şi cinci din România - unul care să constituie fundalul cărţii poştale ce va fi personalizată prin adăugarea unei fotografii şi a unui mesaj. Fotografia poate fi adusă de cel interesat pe suport electronic sau poate fi făcută direct la Ghişeul Poştal EFIRO 2008, amplasat în Pavilionul 15 de la Romexpo, fără plata vreunei taxe suplimentare. Amatorii de astfel de surprize vor trebui să plătească 5,80 lei pentru fiecare carte poştală trimisă.

În cartea poştală personalizată, doritorii vor apărea ca şi cum s-ar găsi, spre exemplu, în decorul citadin al Bucureştiului sau în faţa Palatului Peleş din Sinaia, oferind destinatarilor o plăcută surpriză. Cărţile poştale vor fi trimise în format electronic la sediul Swiss Post International aflat în Aeroportul din Zurich, unde vor fi printate, ştampilate şi transmise, în aceeaşi zi, către adresa de destinaţie.

EFIRO 2008 este deschisă publicului în intervalul 20 - 27 iunie 2008, la pavilioanele 14, 15, 16, 17 şi 18 ale Romexpo Bucureşti. Accesul vizitatorilor este liber, expoziţia putând fi vizitată după următorul program: sâmbătă şi duminică între orele 10:00 - 20:00, iar în zilele lucrătoare între orele 10:00 - 18:00. Expoziţia cuprinde două secţiuni: o secţiune competiţională, unde, în cadrul a 14 clase tematice de concurs, se întrec cele 800 de colecţii participante şi o a doua secţiune, Curtea de Onoare, în cadrul căreia vor fi expuse piese filatelice deosebite.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus