februarie 2004
100 de Paganini la Bucureşti
Budapest Gypsy Symphony Orchestra stârneşte un interes enorm.
Biletele la acest concert s-au epuizat.
Pentru cei rămaşi pe dinafară, se organizează un nou concert.
Vineri 27 februarie 2004, ora 20.00, la Teatrul Naţional


Biletele pentru concertul pe care Budapest Gypsy Symphony Orchestra îl susţine pe 26 februarie la Teatrul Naţional I.L. Caragiale s-au epuizat. Pentru a nu-şi dezamăgi publicul, Fundaţia Aurel Mitran a obţinut acordul renumitei orchestre de a mai organiza un concert.

Vineri, 27 februarie 2004, ora 20.00, Budapest Gypsy Symphomy Orchestra vă promite, tot la Teatrul Naţional I.L Caragiale, o nouă seară de neuitat.
Biletele pentru concertul din 27 februarie s-au pus în vânzare la Teatrul Naţional I.L Caragiale, Teatrul Naţional de Operetă Ion Dacian, Teatrul Nottara, Sala Palatului, Magazinul Muzica şi Librăriile Cărtureşti. Preţurile biletelor au rămas neschimbate.


După 28 de ani de carieră, Aurel Mitran ştie sigur că renumele unui producător de spectacole este dat nu numai de calitatea artiştilor şi a concertelor, ci şi de calitatea spectatorilor. Tocmai de aceea, prin fiecare eveniment pe care îl propune, Fundaţia Aurel Mitran se străduieşte să răspundă aşteptărilor şi exigenţelor publicului său. Acel public căruia îi sunt caracteristice rafinamentul, buna cuviinţă şi, nu în cele din urmă, arta de a trăi. Acel public căruia eticheta "cunoscător" i se potriveşte de minune.

"Pour les connaisseurs" este, de altfel, ştampila pe care Fundaţia Aurel Mitran a ales să o aplice tuturor evenimentelor pe care le organizează.

Simplul fapt că biletele pentru concertul cu Budapest Gypsy Symphony Orchestra s-au epuizat, determinând Fundaţia Aurel Mitran să organizeze, a doua zi, un nou concert, demonstrează că acest "public de cunoscători" este mult mai numeros decât s-ar putea imagina.


0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus