octombrie 2008
Festivalul Naţional de Teatru 2008
Festivalul Naţional de Teatru aduce în Bucureşti în perioada 1-10 noiembrie 2008, 40 de spectacole de teatru, 6 spectacole de dans, 11 conferinţe şi întâlniri, 14 lansări de carte, o expoziţie de afiş de teatru, toate evenimente "de neratat" pentru iubitorii scenei.

În dorinţa de a înlesni accesul publicului la spectacole, organizatorii au semnat un acord cu bilete.ro, astfel încât pentru prima dată în Festivalul Naţional de Teatru biletele pot fi cumpărate şi on line pentru majoritatea spectacolelor. Excepţie fac spectacolele de la Teatrul de Comedie, unde accesul se face liber, în limita locurilor disponibile pentru reprezentaţiile secţiunii Debut şi cele de la Teatrul ACT şi Teatrul LUNI de la Green Hours, acesta din urmă având un sistem propriu de rezervări pentru spectacolele secţiunii Nopţile teatrului independent. Pentru restul reprezentaţiilor, biletele s-au pus în vânzare la casele de bilete ale fiecărui teatru, la un preţ stabilit de conducerea fiecărui teatru gazdă, care oscilează între 6 şi 40 de lei.

Pentru mai multe detalii despre spectacolele şi evenimentele din programul Festivalului Naţional de Teatru accesaţi www.fnt.ro.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus