noiembrie 2008
Concert Emir Kusturica & The Non Smoking Orchestra, 2008
Zdob şi Zdub cântă în deschiderea concertului pe care Emir Kusturica şi grupul The No Smoking Orchestra îl vor susţine pe 10 decembrie 2008, la Sala Palatului, în Bucureşti. Un concert-eveniment, organizat de Events.

Trupa ethno-rock din Moldova, Zdob şi Zdub a devenit celebră pentru legendarele sale show-uri live. Repertoriul zdubilor este un mix inseparabil de hardcore intens şi folclor moldovenesc elegant. Sunt un fel de grup de ţigani hiperenergici şi nebuni, cu o oarecare slăbiciune pentru heavy metal. Atunci cînd lucrează la un nou album, se transformă în adevăraţi etnologi incorigibili şi merg în satele Moldovei în căutarea instrumentelor, melodiilor şi a fabulelor folclorice.

Trupa Zdob şi Zdub este trup şi suflet muzică, radiază energie şi ştie foarte bine ce culmi îşi doreşte să atingă. Nu degeaba a fost numită "cea mai plină de zel trupă din Europa de Est". Se întâmplă ca cei de la Zdub şi Zdub să susţină sute de concerte pe an, inclusiv să participe la mari festivaluri europene, şi nu vor în nici un caz să se oprească.

Biletele la spectacolul din 10 decembrie 2008 pot fi achiziţionate prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro şi www.bilete.ro, precum şi în magazinele Diverta din Bucureşti şi din ţară, dar şi la casele de bilete ale Sălii Palatului. Preţul unui bilet este de 80 RON /100 RON / 140 RON /180 RON, în funcţie de categorie.

Mulţumim pe această cale partenerilor: Urban, Comunicatedepresa.ro, Media Image, precum şi partenerilor media: Radio Zu, Jurnalul Naţional, Ziua, Compact, Şapte Seri, Autoexpert, On Move Media, Anyplace.ro, Bestmusic.ro, Hotnews.ro, Liternet.ro, Metropotam.ro, Muzicabuna.ro, Port.ro, Musicxpress.ro.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus