februarie 2009
Regizorul Alexandru Tatos este cunoscut publicului larg din România în primul rând prin filmul Secvenţe. Secretul armei... secrete din 1989, penultima sa realizare cinematografică, e poate cea mai importantă comedie românească a tuturor timpurilor. De o candoare, imaginaţie şi inteligenţă rar întâlnite la orice film, indiferent de ţara de provenienţă, Secretul armei... secrete aşteaptă să fie redescoperit de un public nou care să-l repună la locul pe care îl merită. Un prim pas în acest sens ar putea fi făcut miercuri 25 februarie 2009 de la ora 19.30 când filmul va fi proiectat în cadrul CineClubului din cadrul Cinematecii Union, în prezenţa actorului Adrian Păduraru, interpretul Voinicului din film.

În afara lui Adrian Păduraru, Secretul armei... secrete îi mai are în distribuţie pe: Mircea Diaconu în rolul Zmeului cel mai Zmeu, Carmen Galin în rolul Spaimei Codrilor, Victor Rebengiuc în rolul Împăratului cel Bun-Rău, Emilia Dobrin în rolul Zânei, Manuela Hărăbor în rolul Prinţesei, Mitică Popescu şi Horaţiu Mălăele în rolurile pretendenţilor la inima Prinţesei.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus