aprilie 2009
Mai sunt două zile, nici acelea întregi, până la concertul susţinut de Anathema şi Celelalte Cuvinte la Sala Palatului, miercuri, 29 aprilie 2009 începând cu ora 20:00. Vincent Cavanagh de la Anathema este nerăbdător să încânte publicul din România, iar Călin Pop de la Celelalte Cuvinte cheamă toţi fanii "cuvintelor" să vină la concert.

Biletele în valoare de 60, 80, 100 şi 120 RON sunt disponibile în reţeaua magazinelor DIVERTA, la Sala Palatului şi online, pe www.ticketpoint.ro şi www.myticket.ro.

Vincent Cavangh (Anathema): "Avem o relaţie foarte specială cu România şi sunt foarte încântat să mă reîntorc aici. Am multe amintiri senzaţionale cu oamenii pe care i-am întâlnit şi lucrurile pe care le-am făcut. Am putea scrie o carte despre nebunia şi aventurile trăite în România ca adolescenţi. Îmi amintesc festivalul din 2007, minunatul oraş Sibiu şi concertul acustic de atunci. Cine a fost la mica biserică de pe dealul Cisnădioara îşi va aminti acea noapte magică şi ploaia de fulgere ce a pornit chiar în timpul ultimului acord; un moment de neuitat. Oamenii din România m-au impresionat mereu, prin căldura, deschiderea, inteligenţa şi modestia lor. Am văzut Sala Palatului pe o pagină de internet şi sunt profund impresionat. Arată spectaculos şi va fi o onoare pentru noi să cântăm într-o sală atât de mare. Va fi şi prima dată când voi cânta cu mintea foarte limpede. Mda, am renunţat la alcool din motive de sănătate. Cel puţin pentru o vreme. Deci voi avea mai multe şanse să îmi amintesc trăirile ce urmează."

Călin Pop pe showbiz.ro despre concertul de la Sala Palatului: "Sperăm ca prin ceea ce vom cânta să facem o plăcere publicului nostru, care are posibilitatea cu această ocazie, să ne vadă şi să ne asculte într-o sală mai mare decât cele în care concertăm noi de obicei."

Evenimentul este organizat de Future Production şi ARTmania.



(Celelalte Cuvinte - Iarbă prin păr / Dacă vrei / Scrisori iubite)



(Anathema - Parisienne Moonlight)



(Anathema - Far Away)



(Anathema - Inner Silence)



(Anathema - Emotional Winter)

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus