Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Repo! The Genetic Opera

Sarah Brightman cântă pentru o companie de transplanturi de organe - Repo! The Genetic Opera


iunie 2009
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Sarah Brightman va putea fi văzută în curând pe marile ecrane într-un rol cel puţin spectaculos, în filmul Repo! The Genetic Opera. Adaptare a unui muzical de pe Broadway, filmul este regizat de Darren Lynn Bousman, creatorul a 3 filme din celebra serie Saw.

Acţiunea este plasată în anul 2056, când o epidemie devastează planeta. Salvarea vine din partea companiei GeneCo, care inventează o ofertă specială de creditare pentru transplantul de organe. Acestea din urmă rămân în proprietatea companiei până la rambursarea întregii datorii. Clienţii rău-platnici au parte de un tratament special: GeneCo îşi va recupera "investiţia" cu ajutorul unui asasin chirurg, numit Repo-Man.

Sarah Brightman interpretează rolul lui Blind Mag, o talentată cântăreaţă născută oarbă, care îşi recapătă vederea datorită lui GeneCo. În schimbul acestui dar, Blind Mag devine cântăreaţa oficială a companiei.


Sarah Brightman este una dintre cele mai populare soprane din lume. Născută în 1960, în Anglia, debutează în teatru la vârsta de 14 ani în piesa I and Albert. În 1988, Sarah Brightman apare pe un prim album lansat de EMI, Early One Morning, redenumit ulterior The Trees They Grow So High, iar în 1989 îşi lansează primul album solo, The Songs That Got Away.

În 1997, faima artistei creşte odată cu lansarea duetului Time To Say Goodbye alături de Andrea Bocelli. Din acel moment, Sarah începe să colaboreze cu nenumăraţi artişti printre care Placido Domingo, Helmut Lottie şi Riccardo Cocciante.

Repo! The Genetic Opera a fost prezentat în secţiunea Shadows a celei de-a opta ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, desfăşurat în perioada 29 mai - 7 iunie 2009.

Sageata Lansarea oficială a filmului în cinematografele din România va avea loc pe 10 iulie 2009.
 Toate articolele despre Repo! The Genetic Opera


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 O operă rock modestă - Repo! The Genetic Opera, Iulia Blaga
 Echipa seriei Saw dă viaţă unui horror inedit - Repo! The Genetic Opera, Comunicat de presă


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer