Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Repo! The Genetic Opera

Echipa seriei Saw dă viaţă unui horror inedit - Repo! The Genetic Opera


iulie 2009
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Una dintre cele mai spectaculoase producţii cinematografice ale acestei veri, Repo! The Genetic Opera, va intra în curând pe marile ecrane.

Realizat în mare parte de echipa seriei Saw, printre care se numără regizorul Darren Lynn Bousman, costumierul Alex Kavanagh şi directorul artistic David Hackl, Repo! The Genetic Opera este ideea lui Darren Smith şi a lui Terrance Zdunich. Aceştia din urmă începuseră în anul 2000 să interpreteze ceea ce ei numeau "opere de 10 minute" în cafenele şi cluburi rock din Los Angeles. Una dintre aceste piese scurte, The Necromerchant's Debt, o poveste în care era implicat un profanator, a fost punctul de plecare pentru Repo! The Genetic Opera!

Darren Lynn Bousman şi-a dorit dintotdeauna să regizeze un musical, asa ca nu a stat prea mult pe gânduri atunci când a citit scenariul. I-a adus la Toronto pe Zdunich şi pe Smith pentru a prezenta conceptul Repo! producătorilor de la Lionsgate şi de la Twisted Pictures. Bousman a luat apoi legătura cu producătorul filmului Saw, Daniel Jason Heffner în timp ce terminau de montat Saw III, şi i-a cerut ajutorul pentru a face un scurtmetraj. Heffner a fost de acord şi a convocat întreaga echipă de la Saw timp de un sfârşit de săptămână pentru a realiza totul. A fost un proiect de suflet, toată lumea a muncit voluntar, iar echipamentul şi serviciile de post-producţie au fost oferite gratuit.

Scurtmetrajul, care prezenta două poveşti din Repo! - Anatomia Zydrate şi Leacul secolului 21 - au arătat producătorilor şi finanţatorilor cum ar putea arăta filmul de lungmetraj şi astfel pre-producţia a început în 2006.

Regizorul Darren Lynn Bousman invită toţi cinefilii la Repo!The Genetic Opera: "Nu vă uitaţi la gen. Uitaţi muzica, uitaţi groaza. Este o experienţă pe care ar trebui să o aveţi într-un cinema. Nu aţi mai văzut aşa ceva până acum. E interesant, e cool, e la modă, e nou, e întunecat, e sexy. Cred că are ceva pentru toată lumea."

Sinopsis: În anul 2056 - într-un viitor nu foarte îndepărtat - cedarea organelor devine o epidemie la nivel global. Din această tragedie, apare un salvator: GeneCo, o companie de bio-tehnologie care oferă transplaturi de organe contra cost. Cei care nu îşi plătesc ratele au parte de un tratament special: compania îşi va recupera investiţia cu ajutorul lui Repo Man.

Regizat de Darren Lynn Bousman (Saw II, Saw III, Saw IV), produs de Twisted Pictures şi distribuit de către Lionsgate, acest thriller muzical inedit îi prezintă pe Alexa Vega (Spy Kids), Anthony Stewart Head (serialul TV Buffy the Vampire Slayer), cântăreaţa faimoasă pe plan internaţional Sarah Brightman (musicalul de pe Broadway, Phantom of the Opera), Paris Hilton (House of Wax), Ogre din trupa Skinny Puppy, Terrance Zdunich, Bill Moseley (The Devil's Rejects) şi Paul Sorvino (Goodfellas).

Repo!The Genetic Opera va fi lansat pe 10 iulie 2009, în exclusivitate, la Hollywood Multiplex.
 Toate articolele despre Repo! The Genetic Opera


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 O operă rock modestă - Repo! The Genetic Opera, Iulia Blaga
 Sarah Brightman cântă pentru o companie de transplanturi de organe - Repo! The Genetic Opera, Comunicat de presă


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer