Pornind de la ideea de a mulţumi artiştilor şi muzicii româneşti de calitate, a şaptea ediţie a festivalului din Vama Veche, sub numele Golden Stufstock, a păstrat seara zilei de 3 septembrie 2009, pentru un concert aparte, o colaborare specială între Stufstock şi Mike Godoroja & Blue Spirit: proiectul Balkanic Zeppelin, care îi va avea ca invitaţi pe Marius Mihalache şi Corneliu Stroe, alături de Dan Iliescu de la Timpuri Noi, Cezar Popescu, de la Viţa de Vie şi de grupul de muzică veche românească Trei Parale - un eveniment cultural inedit şi, în acelaşi timp, un show foarte popular şi accesibil.
Spectacolul este o propunere specială din partea acestor muzicieni extrem de speciali, care de-a lungul anilor au promovat jazz-ul şi blues-ul de fuziune. Plecând de la celebrul album Page/Plant, No Quarter, şi trecând prin esenţa de blues a anumitor piese din catalogul de aur al grupului Led Zeppelin, Mike Godoroja, colegii de la Blue Spirit, împreună cu Marius Mihalache, Corneliu Stroe, Dan Iliescu, Cezar Popescu şi Trei Parale vor prezenta o variantă extrem de etno electrică a experienţei pe care au avut-o împreună. "Muzica Led Zeppelin este un teritoriu extrem de vast ca modalitate de expresie, deschis multor drumuri noi şi, mai ales, foarte actual", spune Mike Godoroja. "Geniul muzical al celor patru Zeppelin a lăsat urmaşilor o moştenire muzicală deloc efemeră, din care şi-au tras seva de-a lungul anilor artişti din toată lumea".
Golden Stufstock a rezervat seara de 3 septembrie 2009, pe plaja din Vamă, pentru această colaborare aparte, în care Mike Godoroja & Blue Spirit, alături de Marius Mihalache şi Cornel Stroe, Dan Iliescu, Cezar Popescu şi Trei Parale vor depăşi tărâmul bluesului, precum şi elementele de fuziune etno ale muzicii Zeppelin, într-o seară acustică.
Pe aceeaşi scenă cu Balkanic Zeppelin, în deschidere, va urca The Others, una dintre trupele care au debutat la Stufstock în 2007, şi care crede că "funk-ul nu trebuie să fie singur, aşa că l-am însoţit cu jazz, reggae şi rock psihedelic. Rezultatul este un melanj aspru, pe alocuri, cald, prin altele", în care nu ai cum să nu remarci din primul moment vocea feminină a Petrei Acker, cu un registru vocal ce acoperă aproape trei octave şi care are posibilitatea de a crea linii melodice ce te trec, inevitabil, prin stări pe care fie le intuieşti, fie sunt total neaşteptate.