februarie 2010
În septembrie 2009, am trăit o experienţă extraordinară. Am contribuit, împreună, la realizarea primului spectacol de dans comunitar din România, Pasărea de foc. Am crezut în potenţialul acestor tineri, în şansă lor de a dovedi că pot face lucruri extraordinare. Am spus publicului povestea lor cu multă căldura şi inspiraţie. Ne-am bucurat de sprijinul şi încrederea voastră şi, astfel, Pasărea de foc s-a înălţat de pe scenă, purtând şi împărtăşindu-ne visul.

În şase săptămâni de antrenamente s-au născut speranţe, dar, mai ales, prietenii care continuă şi azi. Sâmbăta, 27 februarie 2010, la ora 18.00, îi aducem din nou împreună pe artişti şi pe cei care au făcut posibil acest eveniment prin contribuţii deosebite. Vom organiza o petrecere acolo unde a început aventura - Sala de sport a Colegiului Naţional "I.L.Caragiale".

Va fi ocazia să ne reîntâlnim, să discutam despre continuarea proiectelor de dans comunitar în România, într-o atmosfera relaxată. Vom proiecta scene din spectacol, pentru a le oferi tinerilor artişti ocazia să vadă pentru prima oară ceea ce au creat pe scenă. Vor fi muzică şi emoţia regăsirii.

Avem plăcerea să vă invita să ne fiţi alături la petrecerea Pasărea de foc - Din nou împreună. Va fi un eveniment informal organizat pentru copii, care ne-au mărturisit cât de mult înseamnă pentru ei să se poată reuni. Pentru a le oferi această şansă, având în vedere că evenimentul nu este susţinut prin sponsorizare, vă rămânem recunoscători pentru contribuţia de participare de 30 de lei/pers (snack-uri şi răcoritoare incluse).

Prezenţa voastră înseamnă mult pentru noi şi pentru ei. Vă rugăm să confirmaţi participarea până vineri, 26 februarie 2010, ora 14.00, la adresa [email protected].


0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus