martie 2010
Festivalul TIFF 2010
În perioada 28 mai-6 iunie 2010, în cadrul celei de-a noua ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), va avea loc cea de-a opta ediţie a atelierului de film Let's Go Digital!


Devenit deja o tradiţie de succes a TIFF-ului care îl găzduieşte din iunie 2005, Let's Go Digital! se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, din toata ţara, pasionaţi de film, fotografie, editare video. Timp de 10 zile, participanţii la proiect vor lua contact cu lumea filmului din interior, parcurgând intensiv toate etapele realizării unui film: scrierea scenariului, filmare, editare. Vor avea acces la aparatura profesională, fiind îndrumaţi de profesionişti din cinematografia română. Nu în ultimul rând, tinerii se vor putea bucura de toate evenimentele festivalului şi vor avea ocazia de a intra în contact cu diferite personalităţi din industria cinematografică.

Cei 15 participanţi, aleşi pe baza unei preselecţii făcute de echipa de traineri care va susţine atelierul la Cluj, vor lucra în echipe de câte 3, pornind de la o temă dată, la finalul workshopului rezultând 5 filme de scurtmetraj. Acestea vor fi proiectate în ultima seară în faţa publicului festivalier, care va avea sarcina de a desemna cel mai bun film realizat în cadrul LGD 2010. Scurtmetrajul câştigător va fi premiat şi proiectat în cadrul Galei de Închidere a Festivalului Internaţional de Film Transilvania.

Pentru vizualizarea regulamentului şi înscriere, vă rugăm accesaţi: http://www.tiff.ro/regulament/18.

Ultima zi de primire a aplicaţiilor este 1 mai 2010.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus