Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Cronici film  Sageata  Premiile Oscar 2010

The Hurt Oscar - Oscar 2010


Eddie's site, martie 2010
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Nu mă surprinde că Academia a acordat Oscarul unui film care zguduie prin faptul că nu zguduie pe nimeni. Sau, mă rog, îi zguduie pe cei care se lasă păcăliţi de vai-ce-subiectul lui! Adrenalina detonatorilor de bombe din Irak nu mi-a zbârlit simţurile. Probabil că dacă aş avea un fiu care s-ar ocupa cu aşa ceva acum aş fi în culmea fericirii. Sau a depresiei. În fine, n-aş fi susţinut nici Avatar-ul, cu povestea lui tocită, ci mai degrabă m-aş fi aplecat asupra unui film sensibil şi rupt din viaţa mai apropiată nouă, precum Precious: Based on the Novel Push by Sapphire.

Mă consolez însă cu celelalte premii, care de data asta se mulează perfect pe gusturile mele. Jeff Bridges e genial în rolul country-singer-ului puriu din Crazy Heart. Sandra Bullock face cu adevărat rolul vieţii în The Blind Side (un alt film touchy). Mo'Nique nu avea cum să rateze Oscarul pentru "secundar" în Precious: Based on the Novel Push by Sapphire, după cum, hehe, Christoph Waltz nu avea cum să nu pună mâna pe premiul similar pentru Inglourious Basterds. Şi peste toate, Oscarul pentru film străin merge la El secreto de sus ojos, o producţie argentiniană de tip policier-romantic pe care o recomand 100%. Toate articolele despre Premiile Oscar 2010


0 comentarii

Resurse

 Alte articole de Eduard Ţone


Alte articole

 Oscar! Viens ici! - Oscar 2010, Andrei Creţulescu
 Premii Oscar, 2010 controversate, ca întotdeauna, Silvia Dumitrache
 Întâlnirea mea cu Mr. Oscar - Oscar 2010, Rozana Mihalache
 Laureaţii Premiilor Oscar, 2010, Comunicat de presă
 Război între Irak şi Pandora, la Oscar 2010, Autori diverşi
 Toate articolele despre Premiile Oscar 2010


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer