aprilie 2010
Festivalul TIFF 2010
Tinerii dornici să participe la cea de-a opta ediţie a atelierului de film Let's Go Digital mai au la dispoziţie doar o săptămână pentru înscrieri, ultima zi de primire a aplicaţiilor fiind 7 mai 2010.

Desfăşurat în perioada 28 mai - 6 iunie 2010, în cadrul celei de-a noua ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, Let's Go Digital se adresează adolescenţilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, pasionaţi de film, fotografie, editare video.

Timp de 10 zile, în deja tradiţionalul loc de desfăşurare a workshopului, Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca, 18 tineri din toată ţara vor parcurge sub îndrumarea unor profesionişti din industria filmului toate etapele realizării unui film de scurt metraj: scrierea scenariului, filmare, editare. Tinerii vor lucra pe aparatură profesionistă, oferită de IStyle România.

Filmul câştigător, votat de către public, va fi proiectat în cadrul Galei de Închidere a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, iar cei trei membri ai echipei câştigătoare vor fi recomensaţi cu trei laptopuri de ultimă generaţie oferite de UPC.

Cea de-a opta ediţie Let's Go Digital este organizată de APFR în colaborare cu Asociaţia Culturală Control N.

Atelierul de film Let's Go Digital este prezentat de UPC.

Pentru vizualizarea regulamentului şi înscriere, va rugăm accesaţi: http://www.tiff.ro/regulament/18.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus