Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  În derivă

Victor - în fiecare marţi În derivă


noiembrie 2010
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Primul serial original produs de HBO Central Europe în România îşi concentrează acţiunea pe una dintre caracteristicile societăţii moderne, şedinţa de terapie, văzută prin ochii unui psihoterapeut de elită.
 
Actorul Marcel Iureş joacă rolul lui Andrei Poenaru. După ce face cunoştinţă cu Victor, noul său pacient, el începe să aibă dubii legate de propriile sale calităţi de terapeut.

 
Victor este pacientul de marţi seara, pe care îl veţi putea urmări din 6 decembrie, timp de 7 săptămâni.
 
Victor e militar de carieră, dar duritatea şi stoicismul cu care-şi îmbrăţişează meseria nu fac decât să camufleze teribilul sentiment de vinovăţie generat de vieţile nevinovate luate în timpul unei dezastruoase misiuni în Afganistan.

 
Prospăt refăcut după un atac de cord, Victor încearcă cu disperare să afle ce simte cu adevărat. Prins între lecţia învăţată de la tatăl său, un bărbat mult mai dur decât el, cum că soldaţii nu au ce căuta la psiholog, şi determinarea lui Andrei de a-l face să se deschidă, Victor devine tot mai instabil...
 
Actorul Vlad Zamfirescu este cel care îl interpretează pe Victor. Vlad a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L.Caragiale - Bucureşti (clasa prof. dr. univ. Ion Cojar) şi are o bogată activitate în teatru, televiziune şi film, din filmografia sa făcând parte titluri precum Restul e tăcere, Stare de fapt sau Italiencele.
 
În timpul filmărilor, Vlad a declarat: "Se scrie greu o piesă bună, un text bun. Scenariul este extrem de important şi în jurul lui se creează şi cresc toate celelalte. Având la bază un scenariu foarte bun cum a fost acesta, sper să fi contribuit şi noi la crearea unui lucru de calitate."
 Toate articolele despre În derivă


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 În derivă, sezonul al doilea din 5 noiembrie 2012 la HBO , Comunicat de presă
 S-au încheiat filmările pentru cel de-al doilea sezon din În derivă, Comunicat de presă
 Nume cu rezonanţă în sezonul al doilea al serialului În derivă, Comunicat de presă
 În derivă, serialul produs de HBO Europa Centrală în România, continuă cu un nou sezon, Comunicat de presă
 Maraton În derivă - Maria, Comunicat de presă
 Toate articolele despre În derivă


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer