Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  În derivă

Tudor şi Ruxandra - în fiecare joi, În derivă


noiembrie 2010
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Primul serial original produs de HBO Central Europe în România îşi concentrează acţiunea pe una dintre caracteristicile societăţii moderne, şedinţa de terapie, văzută prin ochii unui psihoterapeut de elită.
 
Doctorul psihoterapeut Andrei Poenaru (Marcel Iureş) va încerca să-i ţină împreună pe noii săi pacienţi, poate şi pentru că relaţia lor reprezintă proiecţia propriei vieţi de cuplu, căsnicia lui trecând prin zone cu turbulenţe serioase.
 
Tudor şi Ruxandra Marinescu sunt pacienţii de joi seara, cuplul pe care îl veţi putea urmări din 6 decembrie 2010, timp de 9 săptămâni.

 
Cei doi soţi vin la terapie pentru a hotărî dacă să păstreze sau nu o sarcină. Însă dezbaterea lor în legătură cu avortul e doar introducerea într-o relaţie extrem de volatilă şi de nocivă.

Căsnicia lor "cu năbădăi" se alimentează, deseori, dintr-un conflict permanent. Deşi mai simt încă pasiune unul pentru celălalt, terapia pare a le exacerba diferenţele şi a-i face să conştientizeze nivelul înalt de toxicitate cu care şi-au contaminat existenţele.
 
Cei doi sunt împreună de 8 ani şi au un copil, pe Ştefan, de 7 ani.
 
Actriţa Andreea Bibiri o interpretează pe Ruxandra, iar actorul Bogdan Dumitrache (Boogie) joacă rolul lui Tudor.
 
Andreea Bibiri este absolventă a UNATC Bucureşti şi a putut fi văzută atât pe scena teatrului, cât şi pe marele ecran, în filme precum Offset, Damen Tango, Stare de fapt.


Bogdan a absolvit UNATC Bucureşti şi a avut roluri în scurt şi lung metraje, dintre care amintim: Trafic, Moartea domnului Lăzărescu, Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii sau Captivi de Crăciun.


Andreea declara în ultimele zile de filmare: "Serialul e foarte diferit de ce s-a facut până acum. E mult mai interesant, mai profund, mai subtil, e foarte aproape de film şi e greu să faci aşa ceva în ritm de televiziune. Aici chiar era nevoie de cei mai buni şi cei de la HBO au avut o echipa pe măsura."
 
Bogdan spunea despre producţie: "Ritmul de lucru este mult mai alert decât în film. Am urmărit mai multe producţii / seriale HBO şi am remarcat o apropiere de cinema în sens calitativ, chiar dacă timpul de realizare este mult mai scurt. Am sperat să găsesc acelaşi lucru şi aici şi aşa a fost."
 
 Toate articolele despre În derivă


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 În derivă, sezonul al doilea din 5 noiembrie 2012 la HBO , Comunicat de presă
 S-au încheiat filmările pentru cel de-al doilea sezon din În derivă, Comunicat de presă
 Nume cu rezonanţă în sezonul al doilea al serialului În derivă, Comunicat de presă
 În derivă, serialul produs de HBO Europa Centrală în România, continuă cu un nou sezon, Comunicat de presă
 Maraton În derivă - Maria, Comunicat de presă
 Toate articolele despre În derivă


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer