februarie 2011
Festivalul de film documentar şi antropologie vizuală Astra Film Fest 2011
Astra Film Festival - Festivalul internaţional de film documentar de la Sibiu - invită regizorii şi producătorii din toată lumea să înscrie cele mai recente producţii la cea de-a 11-a ediţie a Astra Film Festival, ce se va desfăşura în perioada 25-30 octombrie 2011.

AFF este un eveniment major în cadrul comunităţii cinematografice europene. Festivalul reprezintă un punct de întâlnire pentru regizorii din întreaga lume şi promovează cinema-ul documentar din România şi din regiunea sud-est europeană.

AFF prezintă realităţile lumii în care trăim aşa cum sunt ele percepute şi interpretate de regizorii de film documentar şi facilitează dezbateri libere cu publicul, precum şi între profesioniştii în domeniu.

De-a lungul anilor, stilul interactiv, informal şi prietenos al AFF a generat un teren de dialog între regizori şi public şi profesionişti în domeniu, o comunicare care a atras un număr mare de fani.

AFF este o provocare pentru regizorii de documentar, o confruntare cu un public activ şi avizat. În octombrie 2011, sunteţi bineveniţi să vă bucuraţi din nou de spiritul Astra Film.

AFF 11 Competiţie

Sunt acceptate documentare creative produse începând din anul 2008, ce se înscriu în una din cele patru secţiuni competiţionale:

International (filme documentare realizate în afara Europei)
Europa (filme documentare despre Europa);
Romanian Documentaries (filme documentare despre România);
Student Docs (filme documentare realizate în cadrul unor şcoli de film sau programe de pregătire specializate)

AFF nu selectează filme de animaţie, filme experimentale, reconstituiri şi docu-drame. AFF nu acordă taxă de vizionare filmelor înscrise în competiţie. Regizorii filmelor selectate sunt invitaţi pe întreaga perioadă a festivalului (costurile de cazare + masă sunt acoperite de către organizatori.)

Filmele se pot înscrie la:
http://astrafilm.kalendasoft.com/entryform/en/submission.aspx

AFF 11 Showcases - programe variate legate de filmul documentar, în afara competiţiei: master classes, focus regional, concerte şi alte evenimente care completeză binecunoscuta atmosferă Astra Film.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus