februarie 2011
În derivă
HBO România va difuza duminică, 20 februarie 2011, maratonul În derivă dedicat Dianei.
 
Diana a fost pacienta doctorului Poenaru în şedinţele care au avut loc la HBO în fiecare seară de miercuri, timp de 9 săptămâni.
 
Diana are 17 ani şi este o gimnastă de performanţă maturizată înainte de vreme, cu toate că, din cauza efortului fizic intens, corpul ei a rămas cel al unei fetiţe. Ajunge la cabinetul lui Andrei după ce, în urma unui accident, o companie de asigurări o obligă să treacă printr-o evaluare psihologică.

 
Maria Mitu joacă rolul Dianei Pelin. În varstă de numai 18 ani, Maria este elevă în clasa a doisprezecea la Colegiul Naţional Sfântul Sava din Bucureşti. Are un rol în scurtmetrajul Derby, semnat de Paul Negoescu, selecţionat la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin. Maria este extrem de talentată şi, pe parcursul filmărilor, a însufleţit întreaga echipă de producţie. Acum se concentrează pe un nou proiect, cel al examenului de bacalaureat.
 
Cazul Dianei va fi redifuzat integral duminică, 20 februarie, pentru aproximativ 4 ore, începând cu ora 15:35.

Regia: Adrian Sitaru, Titus Muntean / Constantin Popescu Cu: Marcel Iureş, Maria Dinulescu, Vlad Zamfirescu, Maria Mitu, Bogdan Dumitrache, Andreea Bibiri, Tamara Creţulescu, Gabriela Butuc / Marcel Iureş, Victor Rebengiuc, Bogdan Dumitrache, Andreea Bibiri, Dan Hurduc, Liliana Tofan, Raluca Aprodu, Tamara Creţulescu, Crina Semciuc

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus