februarie 2011
Cometa. Expoziţie Carmen Acsinte. Vernisaj luni 28 februarie 2011, ora 18.00. Galeria Calina, Timişoara.

Galeria Calina vă invită la vernisajul expoziţiei Cometa, semnată Carmen Acsinte. Ca de fiecare dată propunerile curatoriale ale Oliviei Niţiş la Galeria Calina sunt însoţite şi de o acţiune la vernisaj realizată de curatoare împreună cu artistul prezentat. Aşadar, doar în seara deschiderii, aveţi ocazia de a lua parte la un eveniment dinamic şi irepetabil care demonstrează că vernisajul poate fi un concept integrat expoziţiei.
 
"Instalaţia artistei Carmen Acsinte ridică problema atitudinii noastre în contextul realitaţii contemporane, folosindu-se inteligent de un soi de oximoron vizual - o blană de urs asociată cu 600 de mingi de ping pong - şi de două fragmente de text semnate Demostene Botez şi, respectiv, I.L.Caragiale. Carmen Acsinte abordează o problematică globală, însă păstrează graniţele spaţiului autohton, atât de specific în configuraţia sa, caracterizată de contraste, de o "tăcere asurzitoare", de o politică absurdă şi o credulitate seducătoare." (Olivia Niţiş)

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus