martie 2011
Marți, după Crăciun

HBO România prezintă în premieră de televiziune filmul Marţi, după Craciun, duminică, 20 martie 2011, de la ora 20:00.

 

Cel de-al patrulea film de lungmetraj regizat de Radu Muntean spune povestea lui Paul Hanganu, de 38 de ani, care trebuie să aleagă între cele două femei pe care le iubeşte: Adriana, soţia sa, şi Raluca, tânăra sa amantă care îl ajută să se redefinească. În Ajun de Crăciun el va trebui să ia o decizie.


 


În rolurile principale îi veţi putea vedea pe Mimi Brănescu (în rolul lui Paul), Mirela Oprişor (în rolul Adrianei), Maria Popistaşu (în rolul Ralucăi), Dragoş Bucur (în rolul lui Mircea), Victor Rebengiuc (în rolul lui Nucu).

 
Până acum filmul a participat la numeroase festivaluri de film din întreaga lume, obţinând premii importante, printre care Heart of Sarajevo pentru Cea Mai Bună Actriţă, Mirela Oprişor, la Festivalul de Film de la Sarajevo; Bayard D\'Or pentru Cel Mai Bun Actor, Mimi Brănescu, şi Cel Mai Bun Film, la Festivalul de Film de la Namur; Golden Owl şi Silver Astor pentru Cele Mai Bune Actriţe, Mirela Oprişor şi Maria Popistaşu, la Festivalul de Film de la Leeds; Premiul pentru Cel Mai Bun Film, Cel Mai Bun Actor şi Cele Mai Bune Actriţe, Mirela Oprişor şi Maria Popistaşu, la Festivalul de Film de la Gijon; premiul pentru Cea Mai Bună actriţă, Mirela Oprişor şi Maria Popistaşu, la Festivalul de Film de la Mar del Plata.


Vezi o galerie de imagini din filmul Marți, după Crăciun (regia: Radu Muntean) aici.
Regia: Radu Muntean Cu: Mimi Brănescu, Mirela Oprișor, Maria Popistașu, Victor Rebengiuc, Dragoș Bucur

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus