Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Gala Premiilor UNITER, 2011-2012

Gala UNITER 2012 - 20 de ani - Edităm Ziarul Galei


aprilie 2012
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Continuăm să evocăm cei 20 de ani ai Galei Premiilor Uniter.
 
Ne bucurăm că înregistrarea primei ediţii din Gala Premiilor Uniter, cea care a avut loc în anul 1993 şi pe care am făcut-o publică a fost primită cu multă bucurie. Filmul are, până în acest moment, peste 500 de accesări, iar la UNITER au venit mesaje in partea artiştilor - emoţionante şi bulversante.
 
Evocarea celor 20 de ani continuă cu editarea Ziarului Galei, un supliment al cotidianului România Liberă, cu interviuri de la primii câştigători ai Galei, cu mesaje din partea câştigătorilor de peste ani, cu un memento de aur în imagini fotografice din arhiva de fotografie a Galei Uniter.
 
De asemenea, UNITER va edita pentru această ediţie aniversară un catalog - ediţie limitată - ce reprezintă un traseu fotografic al celor 20 de ani ai Galei Uniter cuprinzându-i pe toţi nominalizaţii şi premianţii celor 20 de ediţii. Un catalog de arhivă, un catalog remember despre un eveniment reper.
 
Pentru că mai sunt puţine zile până la spectacolul Galei Uniter, reamintim că Gala va fi transmisă în direct, începând cu ora 21.00, pe TVR 1, Radio România Cultural şi pe internet la adresele www.tvr.ro şi www.uniter.ro
 
Iată şi cele două jurii care şi-au pus amprenta asupra acestei ediţii a Galei:
Juriul de nominalizări a fost alcătuit din criticii de teatru Monica Andronescu, Ion Cocora şi Ion Parhon iar
Juriul final, cel care va decide câştigătorii în seara Galei, are în componenţa sa pe Puiu Antemir, scenograf, Jean Cazaban, critic de teatru, Mircea Morariu, critic de teatru, Rodica Negrea, actriţă şi Ludmila Patlanjoglu, critic de teatru.
 
Vom reveni cu detalii despre invitaţii speciali ai Galei Premiilor UNITER, ediţia XX.
 
În 2012, Samsung Electronics România este unul dintre principalii parteneri care au susţinut Gala UNITER. "Susţinerea galei UNITER reprezintă debutul unei platforme extinse de promovare a culturii române, pe care Samsung o va dezvălui în curând. Lansăm această platformă din apreciere şi respect pentru artă şi artiştii din România, dar şi faţă de publicul care le-a rămas fidel atât timp. Este un public de valoare, alături de care orice brand puternic ar fi mândru să se afle", spune Mihaela Stănoiu, Marketing Manager în cadrul Samsung Electronics România. Toate articolele despre Gala Premiilor UNITER, 2011-2012


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Câştigătorii Galei Premiilor UNITER, 2012, Comunicat de presă
 Nominalizările pentru Premiile UNITER, 2012, Comunicat de presă
 Ca prin oglindă - Gala Premiilor UNITER, 1993, Beatrice Lăpădat
 Gala UNITER 2012 la 20 de ani - Revedeţi Gala din 1993, Comunicat de presă
 Surprizele şi nedreptăţiţii Premiilor UNITER, 2012, Dan Boicea
 Toate articolele despre Gala Premiilor UNITER, 2011-2012


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer