noiembrie 2012
După dealuri
După un debut în forţă, cu 12.741 de spectatori în primele zile de la lansarea în cinematografe, După dealuri, în regia lui Cristian Mungiu, îşi continuă drumul prin ţară. În efortul de a aduce filmul la cât mai mulţi spectatori, vor fi organizate proiecţii speciale în mai multe oraşe ale ţării, în case de cultură, teatre sau cinematografe vechi. Pentru spectatorii unora dintre oraşele respective va fi o ocazie unică să vadă cel mai aşteptat film al anului pe ecran mare şi să-i întâlnească pe unii dintre membrii echipei.

Iată primele proiecţii speciale După dealuri:
2 noiembrie - Slobozia - Casa Municipală de Cultură - orele 16.00 şi 19.00 - în prezenţa lui Valeriu Andriuţă şi a criticului Mihai Fulger
5 noiembrie - Miercurea Ciuc - Teatrul "Csiki Jatekszin" - ora 16.30 - în prezenţa actorilor Valeriu Andriuţă şi Dana Tapalagă;
6 noiembrie - Alba Iulia - Casa de Cultură a Sindicatelor - ora 18.00;
7 noiembrie - Hunedoara - Cinema Flacăra - orele 16.00 şi 19.00; 
8 noiembrie - Deva - Centrul Cultural "Drăgan Muntean" - ora 18.00; 
9 noiembrie - Lugoj - Teatrul Municipal "Traian Grozăvescu" - ora 18.00;
12 noiembrie - Galaţi - Casa de Cultură a Studenţilor - ora 16.00 - în prezenţa lui Cristian Mungiu;

Astfel de proiecţii vor fi organizate şi la Alexandria, Buzău, Călăraşi sau Suceava, iar informaţiile vor fi în permanenţă updatate pe site-ul filmului,  www.dupadealuri.ro.

După dealuri poate fi văzut în continuare în multiplexurile din Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara, Arad, Constanţa, Bacău, Piteşti, Târgu Mureş, Braşov, Brăila, Baia Mare şi Tulcea. În săptămâna 2-8 noiembrie, filmul va rula şi la Cinema Victoria din Iaşi şi Cinema Arta din Sibiu. Din 9 noiembrie, pelicula propusă de România la Oscarul pentru Cel mai bun film străin va putea fi vizionată şi la Cinema Dacia din Piatra Neamţ, Cinema Timiş din Timişoara şi Cinema Patria din Deva, urmând să ajungă apoi la Botoşani, Alba Iulia, Bistriţa, Râmnicu Vâlcea şi în alte localităţi.

Datorită cererii mari de bilete, la unele cinematografe din Bucureşti au fost programate proiecţii suplimentare, după cum urmează:
Cinema Studio din Bucureşti - vineri, 2 noiembrie, ora 22.30; sâmbătă, 3 noiembrie, ora 22.00
Cinema Scala, în perioada 5 - 8 noiembrie, la orele 11.00 şi 16.30
Cinema Patria Caffe 3D, în perioada 2 - 8 noiembrie, la ora 19.00
Cinema Elvira Popescu, în perioadele 2 - 4 noiembrie, 8 - 11 noiembrie şi pe 15 noiembrie, cu subtitrare în limba franceză

În Cluj, de asemenea, la Cinema Florin Piersic, graţie cererii mari de bilete, vor fi organizate două proiecţii suplimentare: sâmbătă, 3 noiembrie, şi duminică, 4 noiembrie, de la 11.30.
În jur de 40 de ţări, inclusiv Statele Unite, Marea Britanie şi Rusia, au cumpărat drepturile de distribuţie ale filmului. Distribuitorul român este Voodoo Films.
Parteneri media: B1 TV, TVR, Europa FM, Evenimentul zilei, Gazeta sporturilor, Ziare.com, Hotnews.ro, Zile şi nopţi, Cinematique, BeWhere, Port.ro, Liternet.ro, CinemaRx.ro, Studentie.ro, Eva.ro, Cinefan.ro, Filmreporter.ro, Spectacular TV, Cărtureşti.

Proiecţiile filmului în ţară sunt sprijinite de Provident

"Promovăm constant iniţiative menite să ne aducă mai aproape de clienţii noştri şi de comunităţile în care aceştia trăiesc. Prin susţinerea peliculei După dealuri ne dorim să facilităm accesul publicului larg la acest lung metraj de succes şi să promovăm astfel filmul românesc. Îi invităm pe locuitorii celor 40 de oraşe în care va rula filmul, inclusiv pe clienţii, agenţii şi angajaţii noştri, să descopere alături de noi povestea emoţionantă prezentată de Cristian Mungiu", declară Ivo Kalik, Director General Provident Financial România. 

Despre Provident Financial România
Provident Financial România este o instituţie financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României şi membră a Asociaţiei Societăţilor Financiare din România (ALB).

Provident este singura instituţie financiară din România care oferă serviciul opţional de gestionare la domiciliu a creditului, prin intermediul căruia clienţii pot primi banii în 48 de ore chiar la ei acasă, unde un agent îi va vizita apoi pentru încasarea ratelor. Provident Financial România este parte a grupului britanic IPF, care are 2,5 milioane de clienţi în cinci ţări din Europa Centrală şi de Est, precum şi în Mexic. IPF este al doilea cel mai mare angajator britanic din Europa Centrală şi de Est şi este una dintre cele mai puternice 250 de companii internaţionale listate la Bursa din Londra.

În cei peste 6 ani de prezenţă pe piaţa locală, compania a investit în România peste 140 de milioane de euro, din care peste 600.000 de euro în programe de responsabilitate socială. Provident are acum peste 700 de angajaţi şi colaborează cu peste 3.900 de agenţi independenţi în peste 60 de oraşe din întreaga ţară. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.providentfinancial.ro.  
 
 
Regia: Cristian Mungiu Cu: Cosmina Stratan, Cristina Flutur, Valeriu Andriuţă, Dana Tapalagă

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus