Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Rocker

Filmul Rocker în regia lui Marian Crişan vine în cinematografe din 22 februarie 2013!


ianuarie 2013
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Transilvania Film anunţă premiera în cinematografele din ţară a filmului Rocker în regia lui Marian Crişan.

Pelicula spune povestea lui Victor, un rocker la 45 de ani, a cărui dragoste pentru fiul său Florin depăşeşte limitele a ceea ce e social şi moral acceptat. Viaţa de zi cu zi a tatălui orbitează în jurul fiului său, dependent de droguri. Disperat şi gata de a depăşi orice obstacol pentru a-i asigura fericirea, Victor ajunge să fure şi să se umilească. Pe lângă legătura de sânge, ceea ce ii uneşte şi mai mult pe cei doi e muzica. Muzica rock.

Rocker, o nouă producţie Mandragora, este cel de-al doilea lungmetraj al lui Marian Crişan, un nou succes international alături de filmul de debut Morgen (2010, premiat în importante festivaluri de film precum Locarno IFF, Tessaloniki IFF, Reykjavik IFF) sau scurtmetrajul Megatron distins cu Palme d'Or la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes 2008.

Din distribuţie fac parte actorii Dan Chiorean, Alin State, Ionuţ Nicolae, Ofelia Popii, Crina Semciuc şi mulţi alţii aflaţi la prima apariţie cinematografică.

Filmul a avut premiera mondială în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la San Sebastian unde a participat în competiţia secţiunii Nuevos Directores. De curând, Rocker a fost proiectat în secţiunea competitivă a Festivalului Internaţional de Film de la Trieste şi la Festivalul Internaţional de Film de la Göteborg, fiind în continuare solicitat în competiţii internaţionale.

În România filmul este distribuit de Transilvania Film şi va putea fi văzut începând cu 22 februarie 2013 în Bucureşti, Cluj, Oradea, Constanţa, Braşov, Craiova sau Târgu Mureş.
 Toate articolele despre Rocker


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Umilinţe asumate - Rocker, Răzvan Dutchevici
 Componenta umană - Rocker, Ioana Moraru
 Studiu de personaj - Rocker, Sabina Balan
 Miza personajului principal - Rocker, Andrei Şendrea
 Rocker - proiecţie şi dezbatere în cadrul proiectului Film Menu - Să Film!, episodul 9, Comunicat de presă
 Toate articolele despre Rocker


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer