Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Festivalul de teatru tânăr Ideo Ideis, 2013

Un start de 5.170 de euro pentru a opta ediţie a Festivalului Naţional de Teatru Tânăr Ideo Ideis, 2013


martie 2013
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Miercuri seară (20 martie 2013) a avut loc Gala de Fundraising Ideo Ideis, prima acţiune de strângere de fonduri pentru organizarea celei de-a opta ediţii a Festivalului Naţional de TeatruTânăr Ideo Ideis din Alexandria.
 
Evenimentul a avut loc la Godot Café Teatru şi a debutat cu spectacolul 7 dintr-o lovitură de Lia Bugnar, prezentat de trupa Brainstorming, câştigatoare a premiului Godot la a şaptea ediţie a festivalului, şi a continuat cu o licitaţie inedită de obiecte oferite de personalităţi care susţin festivalul.


Cei peste 100 de invitaţi prezenţi la eveniment au avut ocazia de a licita pentru ceasul de mână Seiko oferit de Marcel Iureş, autoportretul oferit de Horaţiu Mălăele, mănuşile de box ale lui Florin Piersic Jr, bijuteriile oferite de Medeea Marinescu şi Ana Ularu, bricheta Zippo care a aparţinut lui Vlad Zamfirescu, două librete de operă oferite de Andi Vasluianu, afişul semnat şi oferit de Alexandru Tomescu, clacheta de la filmările Despre oameni şi melci, oferită de Tudor Giurgiu, afişul filmului După dealuri, semnat şi oferit de Cristian Mungiu, geanta de actor oferită de Marius Manole şi discurile de vinyl AC/DC oferite de Cătălin Ştefănescu.


Licitaţia a început de la suma de 100 euro pentru fiecare dintre aceste obiecte, iar vedetele serii au fost autoportretul oferit de Horaţiu Mălăele, care a fost adjudecat pentru 1.200 euro, şi mănuşile de box şi interpretarea unui pasaj din Aida oferite de Florin Piersic Jr. şi adjudecate pentru 1.000 euro. Suma totală strânsă la finalul licitaţiei a fost 5.170 euro.


Printre participanţii la eveniment s-au aflat reprezentanţi ai mai multor companii din România, parteneri strategici ai Ideo Ideis, jurnalişti, bloggeri, alexăndreni care susţin Ideo Ideis încă de la primele ediţii şi familiile membrilor trupei Brainstorming.

"În spatele tuturor lucrurilor frumoase care se întâmplă la Ideo Ideis se află o echipă dedicată şi extrem de entuziasmată care lucrează voluntar pe tot parcursul anului pentru acest proiect, însă toate planurile şi ideile noastre au nevoie de resurse financiare pentru a deveni realitate. Din acest motiv am decis să organizăm un astfel de eveniment. Suntem încântaţi şi onoraţi de susţinerea primită, le mulţumim şi îi aşteptăm la vară, la Alexandria, la ediţia care va avea loc şi datorită sprijinului pe care ni l-au oferit în această seară!", a declarat  Alexandru Ion, Co-preşedinte Ideo Ideis.

Despre Ideo Ideis
Festivalul Naţional de Teatru Tânăr Ideo Ideis este principalul proiect al asociaţiei culturale T.E.T.Alexandria. Fondat în 2006, Ideo Ideis a fost primul festival de teatru pentru liceeni în limba română şi, în acelaşi timp, cel mai amplu eveniment cultural din oraşul Alexandria. Ceea ce a început ca un festival de teatru organizat de un grup de liceeni s-a dezvoltat în timp într-un amplu proces de educaţie alternativă. Începând cu a şaptea ediţie, Ideo Ideis a primit marca Eveniment Responsabil, ca parte a proiectului Societal pentru responsabilizarea evenimentelor.
Descarcă caietul-program al Ideo Ideis, 2013 aici.. Toate articolele despre Festivalul de teatru tânăr Ideo Ideis, 2013


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Promisiunile ALTERNOPEDIA, Comunicat de presă
 Masterclass 1 Alternopedia: Autocunoaştere cu Marius Manole, Comunicat de presă
 O bucăţică de scenă - Ideo Ideis, 2013, Vlad Bălan, un interviu cu Vlad Vodă
 Alternopedia - un nou proiect TETA, inspirat de Ideo Ideis, Comunicat de presă
 Ideo Nr. 1 - Ideo Ideis, 2013, e despre noi toţi, interviu cu participanţii debutanţi, Sabina Balan, un interviu cu Iris Tiron, George Sbîrciog, Ionuţ Biţină
 Toate articolele despre Festivalul de teatru tânăr Ideo Ideis, 2013


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer