aprilie 2013
Festivalul de film Cannes, 2013
FilmSense este un proiect independent, a cărui platformă online, www.filmsense.eu, va prezenta ediţia din 2013 a Festivalului de la Cannes (15 - 26 mai 2013), cel mai renumit festival de film din lume. Platforma www.filmsense.eu se lansează astăzi, 18 aprilie 2013, ca spaţiu de reflecţie şi dezbatere cinematografică.

Prezenţa FilmSense la Festivalul de la Cannes 2013 are scopul de a oferi o imagine însemnată din punct de vedere valoric asupra acestui eveniment cinematografic. Cu un spaţiu dinamic, organizat pe patru secţiuni (analiză de film, fotografie, podcast şi ştiri), filmsense.eu va reliefa cât mai cuprinzător ceea ce se petrece în spaţiul cinematografic autohton şi va fi prezent la cele mai importante festivaluri de film din Europa.
 
Proiectul FilmSense are şi o dimensiune educativă şi socială: va organiza workshop-uri, conferinţe, dezbateri şi proiecţii. De asemenea, FilmSense va sprijini tinerii cineaşti care au proiecte promiţătoare şi va propune elevilor şi studenţilor proiecte educaţionale aplicate pe film şi pe fotografie.
 
Pentru mai multe informaţii despre FilmSense vă rugăm să accesaţi www.filmsense.eu
FilmSense poate fi contactat la adresa de e-mail [email protected]
Facebook (Film Sense): www.facebook.com/FilmSense

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus