Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Festivalul de teatru tânăr Ideo Ideis, 2013

Ideo Ideis lansează un nou website!


iulie 2013
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Cea de-a VIII-a ediţie a festivalului de teatru Ideo Ideis aduce cu sine şi o schimbare digital wise, lansarea unui nou site care ilustrează mai bine felul în care a crescut festivalul de-a lungul anilor.

Site-ul este dezvoltat de Cristi Tabăcitu, web developer Ideo Ideis şi cuprinde ştiri şi noutăţi despre ediţia 2013 cât şi content de arhivă a ediţiilor trecute, fiind mai uşor de navigat şi mai user friendly.
 
"Ideoideis.ro a fost o plăcere dar şi o provocare. Nu e doar un site de prezentare, ci o întreaga arhivă a festivalului, încă din 2006, pregătit pentru mulţi ani de acum înainte. Nu este uşor să comprimi şi să structurezi atâta informaţie. Dacă pare simplu, mă bucur, înseamnă că am făcut o treabă bună. Ca design am încercat foarte mult să transmită şi energia festivalului, pe care nu poţi să o explici, ci trebuie să o simţi. De fapt cred că site-ul este în mare măsură ca Ideo Ideis: e fun, dar matur, e aparent simplu, dar de fapt complex şi mai ales, pregăteşte câteva chestii foarte foarte tari. Cuvintele cheie au fost modern, rapid, open source, editare inline, flexibilitate de extindere. Tehnic HTML5, CSS3, jQuery, PHP, CodeIgniter. Nu este genul de proiect pe care îl faci şi gata, ai terminat, e o platformă de bază pentru ce o să urmeze. Şi nu doar eu, ci toata echipa care a lucrat la site până acum de-abia aşteptă să arate ce pregătim." (Cristi Tăbăcitu, web developer Ideo Ideis)
 
Vă invităm să accesaţi noul site www.ideoideis.ro.
 
Despre Ideo Ideis
Ideo Ideis este un festival de teatru organizat de Asociaţia Culturală T.E.T.A. şi dedicat procesului de educaţie alternativă pentru liceenii din România. Evenimentul include şapte secţiuni: atelierele de teatru tânăr, competiţia, atelierele de măiestrie, spectacolele de teatru profesionist, cinemateca târzie, seara povestitorilor, masterclass-urile. Ideo Ideis a aderat la programul Societal de responsabilizare socială şi de mediu a evenimentelor.

Descarcă caietul-program al Ideo Ideis, 2013 aici.. Toate articolele despre Festivalul de teatru tânăr Ideo Ideis, 2013


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Promisiunile ALTERNOPEDIA, Comunicat de presă
 Masterclass 1 Alternopedia: Autocunoaştere cu Marius Manole, Comunicat de presă
 O bucăţică de scenă - Ideo Ideis, 2013, Vlad Bălan, un interviu cu Vlad Vodă
 Alternopedia - un nou proiect TETA, inspirat de Ideo Ideis, Comunicat de presă
 Ideo Nr. 1 - Ideo Ideis, 2013, e despre noi toţi, interviu cu participanţii debutanţi, Sabina Balan, un interviu cu Iris Tiron, George Sbîrciog, Ionuţ Biţină
 Toate articolele despre Festivalul de teatru tânăr Ideo Ideis, 2013


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer