mai 2005
Întîlniri cu Andrei Şerban
Asociaţia ECUMEST are plăcerea să vă invite la o serie de o serie de întîlniri excepţionale cu regizorul Andrei Şerban, care vor avea loc în cursul lunii iunie la Bucureşti şi Cluj.


La Bucureşti, partenerii ECUMEST în organizarea acestor evenimente sînt Colegiul Noua Europă şi Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L.Caragiale".

Întîlnirile vor avea loc în zilele de:

 1 iunie, ora 17.00
UNATC, sala Ileana Berlogea, str. Matei Voievod nr. 75-77
Educaţia artistică. Discuţie liberă moderată de Corina Şuteu. În deschidere, ECUMEST va lansa cartea "Cercuri în apă. Un atelier cu Andrei Şerban povestit de Tania Radu".

 2, 3 şi 6 iunie, ora 18.00
Colegiul Noua Europă, str. Plantelor nr. 21
Conversaţii cu Andrei Şerban. Programul va fi diferit în fiecare seară, cuprinzînd lecturi din propriile însemnări despre teatru, operă şi viaţă ale lui Andrei Şerban, prezentări de imagini din cele mai recente spectacole ale sale şi discuţii libere cu publicul.



La Cluj, întîlnirile sînt organizate în parteneriat cu Teatrul Naţional şi Fundaţia IDEA în zilele de:

 10 iunie, ora 19.00
Casa Tranzit, str. Bariţiu nr. 16
Conversaţii cu Andrei Şerban. Programul va cuprinde lecturi din propriile însemnări despre teatru, operă şi viaţă ale lui Andrei Şerban, prezentări de imagini din cele mai recente spectacole ale sale şi discuţii libere cu publicul. În deschidere, ECUMEST va lansa cartea "Cercuri în apă. Un atelier cu Andrei Şerban povestit de Tania Radu".

 14 iunie, ora 12.00
Facultatea de Litere, Universitatea Babeş-Bolyai, str. Horea nr. 31
Conversaţii cu Andrei Şerban. Discuţie liberă cu studenţii Facultăţii de Teatru, deschisă publicului larg, despre şcoala de teatru şi antrenamentul tînărului actor.


Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.


Andrei Şerban se află în România la invitaţia Asociaţiei ECUMEST pentru a susţine un master class care va avea loc la Cluj, între 8-18 iunie 2005, organizat în parteneriat cu Teatrul Naţional din Cluj şi reunind membri ai trupei teatrului şi studenţi ai Facultăţii de Teatru din Cluj.

Proiectul este iniţiat de Asociaţia ECUMEST şi beneficiază de sprijinul Ministerul Culturii şi Cultelor, în urma licitaţiei deschise organizaţiilor neguvernamentale.

Parteneri media: LiterNet, Observator Cultural, revista 22, Suplimentul de cultură, Senso TV, TVR1

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus