septembrie 2014
Gala Tânărului Actor HOP 2014
Concursurile, evenimentele care au ca miză premii acumulează aproape întotdeauna energii tumultoase. Şi pentru că la Gala HOP nu acceptăm decât jocul, spectaculosul, energia pozitivă şi libertatea absolută, facem ce facem şi aducem pe bun făgaş, prin mici tertipuri, un eveniment devenit de câţiva ani încoace un show marca Young and Fun: The Actor. Sau aşa cum spune un concurent din 2014, HOP este ca o petrecere în Berceni. Ori îţi place, ori te temi :)
 
În 2014, invitaţi să detensioneze, să refacă povestea cu happy-end de la Costineşti sunt 3 tineri câştigători ai proiectului TNB - 9G (Noua Generaţie de creatori): Petre Ancuţa, Florin Călbăjos, Emilian Mârnea. Cei trei joacă în spectacolul ActOrchestra, un spectacol muzical care nu e Music Hall, în regia lui Horia Suru. E vesel, ritmat, uneori interpretat cu o viteză "uau" şi la vreo 20 de instrumente. E un joc la care se râde pe bune! Timp de o oră, râzi, asculţi rock, pop, Mozart, chansonete... şi parcă nu vrei să se mai termine. Un spectacol al Teatrului Naţional din Bucureşti, invitat la Vox Maris Costineşti.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus