Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Festivalul Naţional de Teatru, 2015

Se pun în vânzare biletele la FNT, 2015!


octombrie 2015
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Începând cu data de 8 octombrie 2015 Festivalul Naţional de Teatru/UNITER pune în vânzare biletele pentru cele 98 de reprezentaţii ale spectacolelor prezentate în cea de-a 25-a ediţie.

Biletele se pun în vânzare începând cu ora 00.01 pe platforma online www.mystage.ro şi la casele de bilete ale teatrelor partenere (Teatrul Naţional "I.L.Caragiale" din Bucureşti, Teatrul "L.S. Bulandra", Teatrul "Nottara", Teatrul Odeon, Teatrul de Comedie, Teatrul Excelsior, Teatrul Foarte Mic) odată cu deschiderea acestora.

În premieră pentru Festivalul Naţional de Teatru, biletele se vor putea achiziţiona online, prin www.mystage.ro - prima platformă de bilete dedicată exclusiv spectacolului de teatru din România. Platforma este accesibilă şi de pe orice dispozitiv mobil şi astfel oricine va putea cumpăra foarte uşor bilete la toate reprezentaţiile festivalului.

Sistemul funcţionează foarte simplu: fiecare utilizator îşi alege reprezentaţia şi locurile pe care şi le doreşte în sală şi apoi le cumpără. După efectuarea plăţii, fără alte costuri suplimentare, primeşte automat în contul său şi pe e-mail biletul electronic, cu care va putea intra direct la spectacole. Plăţile pe mystage.ro se pot efectua cu cardul, iar procesarea acestora se face în deplină siguranţă prin platforma euplatesc.ro, aparţinând Raiffeisen Bank.

Urmăriţi-ne pe www.fnt.ro, www.mystage.ro şi pe pagina de facebook a Festivalului Naţional de Teatru. Toate articolele despre Festivalul Naţional de Teatru, 2015


0 comentarii

Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Teatru şi război - Judecata la Timişoara şi Frontul la FNT, 2015, Oltiţa Cîntec
 Reţetă pentru tocăniţa de iepure - Variaţiuni pe modelul lui Kraepelin, Oltiţa Cîntec
 Impresii din FNT 2015 - Mein Kampf, Emigranţii, Spargerea, Vizita bătrînei doamne, Platonov, Liviu Ornea
 Notiţe din octombrie (III) - Ai mei erau super! la FNT, 2015, Florian-Rareş Tileagă
 Notiţe din octombrie (II) - Femei / Bărbaţi la FNT, 2015, Florian-Rareş Tileagă
 Toate articolele despre Festivalul Naţional de Teatru, 2015


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer