februarie 2016
EUROPAfest 2016
EUROPAfest - jazz | blues | pop | clasic dă şansa tinerilor de a se implica în mod activ în pregătirea ediţiei 2016 şi de a se alătura echipei ca voluntari. Aplicaţiile sunt deschise până pe 18 martie 2016. Mai multe detalii despre voluntariat se găsesc pe site-ul organizatorului www.jmEvents.ro 
 
Mesajul EUROPAfest pentru tineri: "Dacă iubeşti muzica, ai timp liber, eşti o persoană responsabilă şi îţi doreşti să înveţi din tainele organizării unui eveniment, EUROPAfest 2016 este locul ideal pentru tine!"
 
Festivalul doreşte să deschidă gustul tinerei generaţii pentru implicare responsabilă în comunitate. Punând accent pe calitate şi profesionalism, EUROPAfest oferă tinerilor oportunitatea de a descoperi atmosfera electrizantă din spatele scenei, de a-şi dezvolta noi abilităţi şi aptitudini, de a cunoaşte oameni noi şi de a trăi experienţe memorabile.
 
EUROPAfest 2016 - jazz | blues | pop | clasic
Festivalul EUROPAfest prezintă anual peste 30 de concerte de excepţie cu artişti din Europa, dar şi invitaţi speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. În fiecare an peste 300 de muzicieni evoluează pe cele mai importante scene ale Capitalei şi la Sibiu, săli de concert tradiţionale, dar şi spaţii neconvenţionale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzica unei întregi lumi. Apreciat atât la nivel naţional, cât şi internaţional, EUROPAfest este considerat brand de ţară, contribuind la construirea unei imagini pozitive a României în întreaga lume. În 2016 festivalul sărbătoreşte 11 ani sub Înaltul Patronaj al Casei Regale din Romania. În perioada 12 - 21 mai 2016, EUROPAfest prezintă concerte, concurs de jazz, concurs de pian, caffe festival, workshopuri, masster-classes, jam sessions.
 
Informaţii suplimentare:
0720.31.61.62 | [email protected] |  www.jmEvents.ro 
http://www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus