iulie 2016
Zilele Teatrului unteatru, 2016
Programul celei de-a 6-a ediţii a Zilelor Unteatru (28 iulie-4 august 2016) prezintă spectacole şi concerte pentru iubitorii de teatru şi nu numai. Weekend-ul prelungit aduce în patru zile de sărbătoare nu mai puţin de opt spectacole de teatru, din care trei premiere, şapte concerte, expoziţii de fotografie şi sculptură.

Nume sonore de pe scena artistică şi culturală din România au acceptat să fie invitate la micro-festivalul Zilele Unteatru. Robin and the Backstabbers, Byron, Lucia sau actori precum Şerban Pavlu vin să încânte iubitorii de artă din Capitală timp de patru zile.

"De ce Unteatru? Unteatru pentru ca din pură pasiune şi aproape lipsiţi de orice mijloace, complet împotriva a ceea ce numim "mersul lucrurilor", niste artişti se ambiţionează să rămănă artişti, oferind poate cea mai complexă, originală şi proaspătă stagiune a unui teatru din Bucureşti. De ce Zilele Unteatru? Zilele Unteatru sunt aşa, un fel de "platouaş" cu tot ce are Unteatru mai bun, plus ceva invitaţi in concert, servit rece în plin sezon al nunţilor... ce poate fi mai apetisant?", a declarat Şerban Pavlu, actor.

"E o mare bucurie pentru noi să cântăm din nou la Unteatru, de data asta la "Zilele unteatru", cu ocazia aniversării lor. De ei ne leagă multe momente plăcute, găzduindu-ne primele concerte "wireless" în atmosfera intimă a vechiului lor sediu şi făcându-ne să revenim ca spectatori şi prieteni. Vă aşteptăm pe toţi cu drag la concertul nostru de sâmbătă, 30 iulie 2016, să le urăm la mulţi ani!", a spus Dan Byron.

Împreună cu Andi Vasluianu, Şerban Pavlu, Oana Pellea, Marian Râlea, Marius Manole, Dorina Chiriac, Gianina Corondan şi Lari Giorgescu, actori şi prieteni Unteatru, au fost realizate video-uri de susţinere al acestui proiect cultural inedit pe care le puteţi viziona pe pagina de Facebook Unteatru: https://www.facebook.com/unteatru/

Event facebook: https://www.facebook.com/events/303504203329764/


Eveniment realizat cu sprijinul: Staropramen şi BRD
Parteneri: SERVE, Hub 44, Hotel Arc de Triomphe
Parteneri media: Radio Romania Cultural, Radio Seven, Zile si nopţi, Observator Cultural, The Institute, Diva Hair, Cariere, Sub25, Urban.ro, The Celebrity Book, IQool, Eva.ro, Nicecream FM, Yorick.ro, A List Magazine, Ziarul Metropolis, Scena.ro, Oameni & Gusturi, Liternet

Despre UNTEATRU: UNTEATRU este un proiect cultural independent rezultat din dorinţa înfiinţării unui spaţiu dedicat activităţilor artistice. Trăsătura care conferă unicitate proiectului este obiectivul exclusiv cultural de la care organizatorii nu se abat: UNTEATRU nu serveşte scopurilor comerciale. El funcţionează din 2010 ca vitrina în care produsul cultural devine exponat, iar spectatorul vizitator. Obiectivele UNTEATRU sunt vizibilitatea şi promovarea tânărului artist, asigurarea unui spaţiu de repetiţii şi producţii independente şi educaţia prin cultură.

Contact: Andra Petrescu, PR Executive - Dăescu Borţun Olteanu
[email protected] // tel: 0744 75 80 92

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus