Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Cronici teatru  Sageata  Festivalul de teatru tânăr Ideo Ideis, 2018

Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro

Un Drama Club (din Botoşani) la Ideo Ideis, 2018


, un interviu cu

august 2018
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis

(Şerban Lazarovici)

De la început am lucrat într-o manieră colectivă. Orice decizie legată de text, personaje, distribuţie sau mizanscenă a fost supusă unei dezbateri în care fiecare a avut posibilitatea să-şi spună punctul de vedere. Nu a fost scenă sau persoană care să nu fi avut un moment de fail dar cele mai multe eşecuri le-am întâmpinat în scenele de forţă.

Au fost nenumărate momente frumoase în timpul repetiţiilor, dar considerăm că apogeul a fost fără îndoială atins la premieră.

Prin Deşteptarea primăverii ne-am dorit să scoatem conceptul de sexualitate din zona tabu.
****
Drama Club, Botoşani
Deşteptarea primăverii
de Frank Wedekind

Cum am ajuns pe lume? De ce suntem pe lume? Deşteptarea primăverii este o tragedie despre adolescenţă. Îţi va aminti de clipele în care erai mai deschis cu prietenii decât cu părinţii, de întrebările la care nu găseai un răspuns şi de momentele în care ai vrut să te cunoşti deplin, pe tine şi pe corpul tău. O rochie prea lungă, o discuţie mamă-fiică nepurtată la timp, "primele porniri bărbăteşti" sunt termenii unei ecuaţii al cărei rezultat poate fi dureros.

Distribuţie: Alexandra Mandraburcă (Wendla Bergmann), Şerban Lazarovici (Melchior Gabor), Denis Budăi (Moritz Stiefel), Adelina Aniţei-Micu (Martha), Andreea Isac (Thea), Maria-Eliza Radu (Emma), Sabina Coşoreanu (Carla), Dara Chiţanu (Hilde), Tudor Cardaş (Hanschen Rilow), Luca Puşcaşu (Ernst Robel), Robert Anghelache (Georg), David Vatavu (Otto), Mălina Andreescu (Doamna Bergmann), Sorina Budeanu-Mihalachi (Doamna Gabor), Andrei Cozmaniuc (Domnul Gabor), Anastasia Ştefan (Rector), Adina Bejenariu (Profesor), Ramona Chistruga (Profesor), Ramona Bizbac (Profesor). Delia Negru (Profesor), Raluca Balan (Habebald), Ama Beschieru (Ilse), Bianca Niţu (Omul cu mască)
Regie: Mirela Nistor
Coregrafie: Vica Bucun
Durată spectacol: 50 min.
Programare: Spectacolul se joacă sîmbătă, 11 august 2018, de la ora 15, la Sala Polivalentă din Alexandria. Intrarea este liberă. Toate articolele despre Festivalul de teatru tânăr Ideo Ideis, 2018


0 comentarii

Spacer Spacer