martie 2023
Risipire
unteatru, București
Risipire
Regia și scenariul: Vlad Bălan
Muzica originală: Cristina Juncu
Conceptul video: Constantin Ene Jr.
Light design: Costi Baciu
Sound design: Sever Andrei
Scenografia: Miruna Croitoru
Grafica: Dan Bălan
Asistent filmare: Valeriu Ilisie
Cor: Camelia Pintilie, Cristina Juncu, Cristi Juncu, Mihai Mitrea, Andreea Mera, Ana Maria Ivan, Irina Ștefan, Raluca Marinache
Distribuție: Camelia Pintilie (Connie), Corina Moise (Sandra), Denisa Nicolae (doctorița)

"Risipire e o poveste despre rolul pe care îl joacă amintirile în iubirea pentru celălalt. Sandra suferă de o boală degenerativă și se află în fața unei alegeri: salvarea propriei viețí sau uitarea persoanei iubite pentru totdeauna. "Risipire" e o analiză asupra felului în care se formează și mai apoi se distruge materia memoriei noastre. Textul spectacolului s-a dezvoltat pornind de la cercetări recente asupra creierului și memoriei, un punct important de influență și inspirație fiind dramaturgia și cinematografia contemporană pe această temă.
Mai mult decât o meditație asupra impactului tehnologiei în viețile noastre, spectacolul Risipire este o poveste de dragoste despre locul în care "tu" și "eu" devin "noi", poate pentru totdeauna." (din prezentarea spectacolului)

Fotografii de Dinu Lazăr (realizate la repetiția din 24 februarie 2023 - câteva foto de culise puteți vedea aici)

Camelia Pintilie (Connie)Corina Moise (Sandra)

Denisa Nicolae (doctorița)De: scenariu adaptat de Vlad Bălan Regia: Vlad Bălan Cu: Corina Moise, Camelia Pintilie, Denisa Nicolae

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus