septembrie 2023
N-am văzut nimic
Asociația Arte dell'Anima prezintă spectacolul de teatru N-am văzut nimic de Andreea Tănase, regia Mara Oprea, în cadrul proiectul educațional-cultural "#HELP", proiect realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă.

Proiectul #HELP are ca scop promovarea conștientizării bolilor psihice prin asigurarea accesului universal la servicii de informare, educare și consiliere în rândul tinerilor.

În cadrul proiectului, vor avea loc șase reprezentații ale spectacolului N-am văzut nimic de Andreea Tănase, regia Mara Oprea, spectacol selectat în cadrul Festivalului Național de Teatru 2023, modulul FNT Educațional, astfel:

18 septembrie 2023, ora 19:00 - Teatrul Excelsior București
25 septembrie 2023, ora 19:00 - Teatrul George Ciprian Buzău
2 octombrie 2023, ora 19:00 - Teatrul Tudor Vianu Giurgiu
10 octombrie 2023, ora 18:30 - Teatrul Toma Caragiu Ploiești
16 octombrie 2023, ora 19:00 - Centrul Cultural Municipal "Radu Șerban" Caracal
30 octombrie 2023, ora 19:00 - Teatrul Excelsior

Toate reprezentațiile vor fi urmate de discuții și dezbateri aplicate cu psihologul proiectului, Carmen Buși. Toate evenimentele și produsele din cadrul proiectului sunt gratuite.

Spectacolul spune povestea a cinci prieteni care se apropie printr-un joc aparent inofensiv. Lucrurile scapă de sub control, iar viața lor se schimbă în momentul în care se lovesc de un eveniment tragic. "Există viață după moarte?", "Trăim și murim singuri?" și "Cine e de vină?" sunt doar câteva dintre întrebările cu care se confruntă, încercând să descifreze cum s-a ajuns în acel punct. Prin abordarea unor teme actuale precum depresia, anxietatea și efectele acestora, se conturează un spectacol care vorbește despre emoțiile, gândurile și problemele adolescenților de azi.

N-am văzut nimic
Text: Andreea Tănase
Regia: Mara Oprea
Asistent regie: George Zamfir
Scenografia: Gabi Albu / Coregrafia: Ruxandra Bobleagă / Light design: Daniel Klinger
Muzică și versuri: Cojo
Prod. By: RAW BEATGANG
Sound design: Adrian Piciorea&Cojo

Mulțumiri speciale echipei tehnice a proiectului: Nichita Teodorescu și Daniel Popescu
Distribuție:
Lexi, 18 ani - Daria Pentelie
Toma, 18 ani - Eduard Chimac
Ami, 16 ani - Reka Kovacs
Marius, 18 ani - Vlad Lință
Ela, 18 ani - Maruca Băiașu

Spectacol recomandat persoanelor cu vârsta de peste 14 ani.

ATENȚIE! Spectacolul poate conține efecte luminoase puternice care pot afecta copiii sau persoanele care suferă de epilepsie!

Înscrieri disponibile aici.

Un proiect implementat de Asociația Arte dell'Anima prin manager de proiect Crina Lință și realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă.

Puteți urmări desfășurarea proiectului pe www.artedellanima.ro și aici:
Facebook și InstagramDe: Andreea Tănase Regia: Mara Oprea Cu: Daria Pentelie, Eduard Chimac, Reka Kovacs, Vlad Linţă, Maruca Băiaşu

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus