noiembrie 2006
Don Quijote

A&A Records şi Artificial Horizon vă invită joi 16 noiembrie 2006, ora 15.00 la Librăria Cărtureşti Verona (casa de lîngă Patria) la conferinţa de presă cu ocazia lansării DVD-ului Adei Milea Quijote. Materialul, care este o poveste inspirată din scrierile lui Miguel de Cervantes Saavedra, conţine înregistrarea concertelor Quijote din 8 şi 14 februarie 2006, de la Teatrul Odeon.

La conferinţa de presă şi sesiunea de autografe vor fi alături de Ada Milea toţi cei care au fost implicaţi în acest proiect. Dorina Chiriac în rolul lui Sancho, Romulus Chiciuc - un alt Sancho (vioară), Adrian Cristescu (pian) şi Bogdan Burlacianu în rolul unui alt Quijote, precum şi Florin Piersic jr., producătorul executiv al DVD-ului.

"Umorul debordant, ironia tandră, cinismul aproape calin se îngemănează în una dintre cele mai fericite experimente culturale româneşti din ultima vreme. Don Quijote-le Adei Milea transcende genurile şi anulează prejudecăţile: la confluenţa artelor şi a sensibilităţilor (de la "teatrul sărac" la îndrăznelile muzicale postmoderniste), autoarea a pus la bătaie nu doar o enormă abilitate artistică, ci şi o serioasă implicare intelectuală. Departe de a-l trăda pe Cervantes, varianta Milea ni-l readuce în întreaga lui expresivitate." (Mircea Mihăieş)

Vă aşteptăm cu muzică, ceai, dichis.

Cu: Ada Milea, Dorina Chiriac, Romulus Chiciuc, Adrian Cristescu, Bogdan Burlăcianu

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus