Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Unchiul Vania

La Budapesta, Unchiul Vania în regia lui Andrei Şerban se joacă cu casa închisă


octombrie 2008
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
În perioada 19-23 octombrie 2008, Teatrul Maghiar de Stat din Cluj prezintă la Teatrul Naţional din Budapesta 5 spectacole cu piesa Unchiul Vania de A.P. Cehov, în regia lui Andrei Şerban. Spectacolul Unchiul Vania a câştigat în 2007 premiul UNITER pentru cel mai bun spectacol, Premiul pentru cea mai bună regie (Andrei Şerban) şi Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal (András Hatházi). În luna septembrie 2008 spectacolul pus în scenă de Andrei Şerban a fost distins cu Premiul criticilor de teatru din Ungaria.

Cu sprijinul Institutului Cultural Român la Budapesta, invitatul special al Teatrului Naţional din Budapesta, regizorul Andrei Şerban, alături de actorii Teatrului Maghiar de Stat din Cluj a fost prezent luni 20 octombrie 2008 la un dialog cu publicul maghiar, care a relevat noutatea spectacolului şi originalitatea viziunii regizorale.

Acest prim turneu va fi urmat de reprezentaţii ale Teatrului Maghiar de Stat din Cluj la Teatrul Odeon din Bucureşti cu prilejul celui de-al 17-lea Festival al Uniunii Teatrelor din Europa. Toate articolele despre Unchiul Vania


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 În prezenţa unei femei, Vania se face mic, mic... - Unchiul Vania, Mirela Sandu, un interviu cu Csilla Albert, Gábor Viola
 Când Cehov îl bate pe Caragiale - Unchiul Vania, Horaţiu Damian
 Viaţa la ţară între vodcă şi ceai - Unchiul Vania, Magdalena Boiangiu
 Cum e să fii Vania - Unchiul Vania, Oltiţa Cîntec
 Galerie foto - Unchiul Vania, István Biró
 Toate articolele despre Unchiul Vania


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer